Kun valokuvat otetaan käyttämällä nopeaa kuvakaappausta (High-Speed Frame Capture (C30/C120) ), kamera voi nyt myös tallentaa "esijulkaisua" kuvista, jotka on tallennettu puskuriin jopa sekunnin ajan ennen suljinta. -vapautuspainike painettiin pohjaan asti. Voit myös rajoittaa jäljellä olevaa kuvausjaksoa sen jälkeen, kun laukaisin painetaan kokonaan alas.

1

Puskurin osa, joka on tallennettu muistikortille vapautettaessa ([ Pre-release burst ])

2

Kuvat, jotka on otettu julkaisun jälkeen ([ Post-release burst ])

3

Täydellinen nopea sarjakuvaus

Nopeat kaappausvaihtoehdot

Ennen julkaisua ja sen jälkeisiä sarjakuvausasetuksia voidaan säätää käyttämällä äskettäin lisättyä mukautettua asetusta d4 [ C30/C120 options ].

Vaihtoehto

Kuvaus

[ Ennakkojulkaisusarja ]

Valitse, kuinka monta viimeisistä puskurin kuvista tallennetaan, kun laukaisin painetaan kokonaan alas: [ Ei mitään ] tai [ 0,3 s ], [ 0,5 s ] tai [ 1 s ].

  • Jos valitset [ Ei mitään ], julkaisua edeltävä sarjakuvaus poistetaan käytöstä.

  • Jos laukaisimen puoliväliin painamisen ja sen pohjaan painamisen välinen aika on lyhyempi kuin valittu aika, vain puskuriin tallennetut kuvat, kun painiketta painettiin puoliväliin, tallennetaan.

[ Julkaisun jälkeinen sarja ]

Valitse enimmäisaika, jonka kamera jatkaa kuvien ottamista sen jälkeen, kun laukaisin painetaan kokonaan alas: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] tai [ Max. ]. Kuvaamista voi jatkaa jopa noin 4 sekuntia, kun [ Max. ] on valittuna.

  • Y -kuvake ilmestyy kuvausnäyttöön, kun [ Pre-release burst ] -asetukseksi on valittu muu vaihtoehto kuin [ None ]. Kun laukaisin painetaan puoliväliin, kuvakkeeseen ilmestyy vihreä piste ( I ), joka osoittaa, että puskurointi on käynnissä.