[ Save/load menu settings ] ( Save/Load Menu Settings ) -toiminnolla tallennetut ja ladatut asetukset sisältävät nyt toistovalikon [ Poista kuvat molemmista paikoista ] ja [ Suodatetut toistoehdot ] -asetukset.