Ha a fényképeket nagysebességűkeretrögzítéssel készíti (Nagysebességű képkocka rögzítése (C30/C120) ), a fényképezőgép immár egy „kiadás előtti sorozatot” is rögzíthet a pufferbe mentett képekből, legfeljebb egy másodpercig a zár előtt. -a kioldó gomb teljesen le volt nyomva. Az exponálógomb teljes lenyomása után készült sorozat hátralévő részét is korlátozhatja.

1

A puffer azon része, amely a memóriakártyára került a feloldáskor ([ Kiadás előtti sorozat ])

2

A megjelenés után készült képek ([ Kiadás utáni sorozat ])

3

Teljes nagy sebességű sorozat

Nagy sebességű rögzítési lehetőségek

A kiadás előtti és utáni sorozatfelvételi beállítások az újonnan hozzáadott d4 egyéni beállítással [ C30/C120 opciók ] állíthatók be.

választási lehetőség

Leírás

[ Kiadás előtti sorozat ]

Válassza ki, hogy a pufferben lévő utolsó képkockák közül hány kerüljön rögzítésre, amikor az exponálógombot teljesen lenyomja: [ None ] vagy [ 0,3 s ], [ 0,5 s ] vagy [ 1 s ] értékben.

  • A [ None ] kiválasztásával letiltja a kiadás előtti sorozatfelvételt.

  • Ha a kioldógomb félig történő lenyomása és a teljes lenyomása közötti idő rövidebb, mint a kiválasztott idő, akkor csak a pufferbe mentett képkockák kerülnek rögzítésre, amíg a gombot félig lenyomták.

[ Kiadás utáni sorozat ]

Válassza ki a maximális időtartamot, ameddig a fényképezőgép továbbra is készít képeket az exponáló gomb teljes lenyomása után: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] vagy [ Max. ]. A fényképezés körülbelül 4 másodpercig folytatódhat, ha [ Max. ] van kiválasztva.

  • Egy Y ikon jelenik meg a fényképezési képernyőn, ha a [ None ]-tól eltérő opciót választottak a [ Pre-release burst ] beállításhoz. Amíg a kioldógombot félig lenyomja, egy zöld pont ( I ) jelenik meg az ikonon, jelezve, hogy a pufferelés folyamatban van.