A [ Fényképezési funkciók visszahívása (tartás) ] hozzáadásra került az f2 egyéni beállítással hozzárendelhető szerepekhez [ Egyéni vezérlők (lövés) ] ( f2: Egyéni vezérlők (Fényképezés) ). A korábban tárolt állóképbeállítások (beleértve a fényképezési módot és a fénymérést) a kiválasztott vezérlő egyszeri megnyomásával előhívhatók. A vezérlő másodszori megnyomása visszaállítja a tárolt beállítások visszahívása előtt érvényben lévő beállításokat.

  • A visszahívott beállítások kiválasztásához nyomja meg a 2 gombot, amikor a [ Fényképezési funkciók visszahívása (tarts) ] ki van jelölve. A tárolható beállítások megegyeznek a [ Fényképezési funkciók visszahívása ] beállítással. A [ Fényképezési funkciók visszahívása (tartás) ] azonban nem használható az [ AF-ON ] beállításainak mentésére vagy előhívására.

  • A fényképezési mód jelzői a fényképezési kijelzőn és a kezelőpanelen villognak, amíg a tárolt beállítások érvényben vannak.

  • A zársebesség és a rekesznyílás a vezérlőtárcsák elforgatásával módosítható, miközben a tárolt beállítások érvényben vannak.

    • A P módban rugalmas programbeállításokat állíthat be.

    • Ha a b3 egyéni beállításnál [ Egyszerű expozíciókompenzáció ] nem [ Ki ] van kiválasztva, az expozíciókompenzáció a vezérlőtárcsa elforgatásával állítható be.