A [ Menübeállítások mentése/betöltése ] ( Menübeállítások mentése/betöltése ) segítségével mentett és betöltött beállítások most a [ Képek törlése mindkét nyílásból ] és a [ Szűrt lejátszási feltételek ] beállításokat tartalmazzák a lejátszás menüben.