Į nustatymus, išsaugotus ir įkeltus naudojant [ Save/load menu settings ] ( Save/Load Menu Settings ), dabar yra atkūrimo meniu [ Ištrinti nuotraukas iš abiejų lizdų ] ir [ Filtruoti atkūrimo kriterijai ] nuostatas.