Ustawienia zapisane i wczytane za pomocą opcji [ Zapisz/wczytaj ustawienia menu ] ( Zapisz/Załaduj ustawienia menu ) obejmują teraz ustawienia [ Usuń obrazy z obu gniazd ] i [ Filtrowane kryteria odtwarzania ] w menu odtwarzania.