Referenčni vodnik Z 9 je za različico vdelane programske opreme “C” 1.xx. V tem razdelku so podrobno opisane nove funkcije in spremembe, ki so bile uvedene z različico vdelane programske opreme kamere “C” 2.00. Oba dokumenta je treba brati skupaj.

"Različica vdelane programske opreme"

Če si želite ogledati različico vdelane programske opreme fotoaparata ali posodobiti vdelano programsko opremo fotoaparata, v nastavitvenem meniju izberite [ Različica vdelane programske opreme ].

Posodobitve lahko izvedete z računalnikom ali pametno napravo.

  • Računalnik : Preverite v Nikonovem centru za prenose nove različice vdelane programske opreme fotoaparata. Informacije o izvajanju posodobitev so na voljo na strani za prenos vdelane programske opreme.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Pametna naprava : Če je bila pametna naprava seznanjena s kamero z aplikacijo SnapBridge, vas bo aplikacija samodejno obvestila, ko bodo na voljo posodobitve, nato pa lahko posodobitev prenesete na pomnilniško kartico fotoaparata prek pametne naprave. Za informacije o izvajanju posodobitev glejte spletno pomoč za SnapBridge. Upoštevajte, da samodejna obvestila morda ne bodo prikazana točno ob istem času, ko so posodobitve na voljo v Nikonovem centru za prenose.