Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Windows

Systemkrav

Følgende er systemkravene for den korrekte visning af toner for HDR-billeder optaget i HLG (HLG-fotos) på Nikon digitalkameraer, der understøtter valg af tonetilstand.

OS
 • Windows 11
 • Windows 10
  • Version 1709 eller nyere
  • Seneste grafikdriver (WDDM)
GPU HDR10 kompatibel med understøttelse af PlayReady Digital Rights Management (DRM)
Overvåge DisplayHDR 1000 (anbefalet)
Kabel

HDMI 2.0a eller nyere

DisplayPort 1.4 eller nyere

Software NX Studio (sørg for at installere den nyeste version)

Skærme, der ikke opfylder DisplayHDR 1000-standarden

Højdepunkter i HLG-billeder kan virke "udvaskede", når de ses på DisplayHDR/True Black 400, 500 eller 600-skærme.

"HDR" og "HLG"

 • High dynamic range (HDR) er en billedteknologi, der understøtter en række toner (dynamisk rækkevidde), der er bredere end det, der tilbydes af eksisterende teknikker. Det udvider potentialet for visuelt udtryk ved at øge rækkevidden af lysstyrker, der fanges i mellemtoner og højlys. Det adskiller sig fra multi-eksponerings-HDR-optagelse, en high-dynamic-range imaging-teknik (HDRI), der blander flere stillbilleder optaget ved forskellige eksponeringer.
 • Hybrid log-gamma (HLG) er en HDR-skærmstandard. Du kan tage HLG-billeder ved at vælge [ HLG ]-tonetilstand på Nikon -digitalkameraer.

NX Studio

For at vise HLG-billeder skal du installere Nikon NX Studio-software. Hvis du gør det, kan du se og redigere fotos og videoer, der er optaget med Nikon digitalkameraer. Download den seneste version af NX Studio-installationsprogrammet fra webstedet nedenfor, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Installation af codec

Visning af HLG-billeder i NX Studio kræver det tilsvarende "Imaging Codec 01"-codec. Codec'et kan installeres ved at følge instruktionerne, der vises første gang et HEIF-format (udvidelsen ".hif") HLG-foto åbnes, vælges eller gemmes i et andet format i NX Studio.

 • Du skal angive kameraets serienummer, før du downloader Imaging Codec 01.

Konfiguration af din computer

Computeren skal konfigureres som beskrevet nedenfor. Yderligere oplysninger om indstillingerne nedenfor er tilgængelige fra Microsofts websted.

 • Aktiver HDR i Windows skærmindstillinger.
 • Aktiver HDR-videostreaming.

Visning af HLG-billeder i enkeltbillede

Valg af høje værdier for HDR/SDR-lysstyrkebalance vil gøre hele skærmen lysere, hvilket gør forskellen mellem HLG og ikke-HLG (SDR) fotoskærme svære at gennemskue. Vi anbefaler at vælge den laveste indstilling for HDR/SDR lysstyrkebalance, når du ser HLG-billeder.

Skærmindstillinger

Afhængigt af modellen skal du muligvis justere indstillingerne på din skærm. Se monitordokumentationen for mere information.