Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Windows

Systemkrav

Følgende er systemkravene for riktig visning av toner for HDR-bilder tatt opp i HLG (HLG-bilder) på Nikon digitalkameraer som støtter tonemodusvalg.

OS
 • Windows 11
 • Windows 10
  • Versjon 1709 eller nyere
  • Siste grafikkdriver (WDDM)
GPU HDR10 kompatibel med støtte for PlayReady digital rights management (DRM)
Observere DisplayHDR 1000 (anbefalt)
Kabel

HDMI 2.0a eller nyere

DisplayPort 1.4 eller nyere

Programvare NX Studio (sørg for å installere den nyeste versjonen)

Skjermer som ikke tilfredsstiller DisplayHDR 1000-standarden

Høydepunkter i HLG-bilder kan virke "vasket ut" når de vises på DisplayHDR/True Black 400, 500 eller 600-skjermer.

«HDR» og «HLG»

 • Høyt dynamisk område (HDR) er en bildebehandlingsteknologi som støtter en rekke toner (dynamisk område) som er bredere enn det som tilbys av eksisterende teknikker. Den utvider potensialet for visuelt uttrykk ved å øke spekteret av lysstyrker fanget i mellomtoner og høylys. Den er forskjellig fra multi-eksponering HDR-opptak, en high-dynamic-range imaging-teknikk (HDRI) som blander flere stillbilder tatt med forskjellige eksponeringer.
 • Hybrid log-gamma (HLG) er en HDR-skjermstandard. Du kan ta HLG-bilder ved å velge [ HLG ]-tonemodus på Nikon -digitalkameraer.

NX Studio

For å vise HLG-bilder, må du installere Nikon NX Studio-programvare. Ved å gjøre det kan du se og redigere bilder og videoer tatt med Nikon digitalkameraer. Last ned den nyeste versjonen av NX Studio-installasjonsprogrammet fra nettstedet nedenfor og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Installere kodeken

Visning av HLG-bilder i NX Studio krever den tilsvarende "Imaging Codec 01"-kodeken. Kodeken kan installeres ved å følge instruksjonene som vises første gang et HEIF-format (utvidelse ".hif") HLG-bilde åpnes, velges eller lagres i et annet format i NX Studio.

 • Du må oppgi kameraets serienummer før du laster ned Imaging Codec 01.

Konfigurere datamaskinen

Datamaskinen må konfigureres som beskrevet nedenfor. Mer informasjon om innstillingene nedenfor er tilgjengelig fra Microsofts nettsted.

 • Aktiver HDR i Windows skjerminnstillinger.
 • Aktiver HDR-videostrømming.

Vise HLG-bilder i enkeltbildevisning

Ved å velge høye verdier for HDR/SDR-lysstyrkebalanse vil hele skjermen lysere, noe som gjør forskjellen mellom HLG og ikke-HLG (SDR) fotoskjermer vanskelig å skille. Vi anbefaler å velge den laveste innstillingen for HDR/SDR lysstyrkebalanse når du ser på HLG-bilder.

Skjerminnstillinger

Avhengig av modellen må du kanskje justere innstillingene på skjermen. Se monitordokumentasjonen for mer informasjon.