Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

macOS

Laitteistovaatimukset

Seuraavat ovat järjestelmävaatimukset Sävytilan valintaa tukevien Nikon -digitaalikameroiden HLG-muodossa (HLG-kuvat) tallennettujen HDR-valokuvien oikealle näyttämiselle.

Monitori Liquid Retina XDR (mukaan lukien sisäänrakennetut MacBook Pron näytöt) tai Pro Display XDR
Ohjelmisto NX Studio (muista asentaa uusin versio)

Muut näytöt

HLG-valokuvien kohokohdat saattavat näyttää "poistuneet", jos niitä ei katsota Liquid Retina XDR- tai Pro Display XDR -näytöllä. Tämä voidaan joskus korjata alentamalla näytön (näytön) kirkkautta tietokoneen järjestelmäasetuksissa.

"HDR" ja "HLG"

  • High Dynamic Range (HDR) on kuvantamistekniikka, joka tukee olemassa olevien tekniikoiden tarjoamaa laajempaa sävyaluetta (dynaaminen alue). Se laajentaa visuaalisen ilmaisun mahdollisuuksia lisäämällä keskisävyihin ja kohokohtiin tallennettujen valovoimakkuuksien valikoimaa. Se eroaa usean valotuksen HDR-kaappauksesta, korkean dynaamisen alueen kuvantamistekniikasta (HDRI), joka yhdistää useita eri valotuksilla otettuja still-kuvia.
  • Hybrid log-gamma (HLG) on HDR-näyttöstandardi. Voit ottaa HLG-kuvia valitsemalla [ HLG ] -sävytilan Nikon digitaalikameroissa.

NX Studio

HLG-valokuvien näyttämiseksi sinun on asennettava Nikon NX Studio -ohjelmisto. Näin voit katsella ja muokata Nikon digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. Lataa NX Studio -asennusohjelman uusin versio alla olevasta verkkosivustosta ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Tietokoneen asetusten määrittäminen

Sinun on valittava näyttöasetuksista esiasetettu "HDR Video (P3-ST 2084)" -viitetila. Lisätietoja on saatavilla Apple verkkosivuilla.