Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

macOS

Cerințe de sistem

Următoarele sunt cerințele de sistem pentru afișarea corectă a tonurilor pentru fotografiile HDR înregistrate în HLG (fotografii HLG) pe camerele digitale Nikon care acceptă selectarea modului ton.

Monitorizați Liquid Retina XDR (inclusiv ecranele MacBook Pro încorporate) sau Pro Display XDR
Software NX Studio (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune)

Alte monitoare

Evidențierile din fotografiile HLG pot părea „șterse” dacă nu sunt vizualizate pe un monitor Liquid Retina XDR sau Pro Display XDR. Acest lucru poate fi rezolvat uneori prin scăderea luminozității afișajului (monitorului) în setările de sistem ale computerului.

„HDR” și „HLG”

  • Gama dinamică înaltă (HDR) este o tehnologie de imagistică care acceptă o gamă de tonuri (gamă dinamică) mai largă decât cea oferită de tehnicile existente. Extinde potențialul de exprimare vizuală prin creșterea gamei de luminozități capturate în tonuri medii și lumini. Este diferită de captarea HDR cu expuneri multiple, o tehnică de imagistică cu gamă dinamică înaltă (HDRI) care combină mai multe fotografii realizate la diferite expuneri.
  • Hybrid log-gamma (HLG) este un standard de afișare HDR. Puteți face fotografii HLG selectând modul de ton [ HLG ] pe camerele digitale Nikon .

NX Studio

Pentru a afișa fotografiile HLG, va trebui să instalați software-ul Nikon NX Studio. Acest lucru vă permite să vizualizați și să editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon . Descărcați cea mai recentă versiune a programului de instalare NX Studio de pe site-ul web de mai jos și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Configurarea computerului

Va trebui să selectați modul de referință „HDR Video (P3‑ST 2084)” presetat în setările afișajului. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Apple .