Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Windows

Cerințe de sistem

Următoarele sunt cerințele de sistem pentru afișarea corectă a tonurilor pentru fotografiile HDR înregistrate în HLG (fotografii HLG) pe camerele digitale Nikon care acceptă selectarea modului ton.

OS
 • Windows 11
 • Windows 10
  • Versiunea 1709 sau o versiune ulterioară
  • Cel mai recent driver grafic (WDDM)
GPU HDR10 compatibil cu suport pentru gestionarea drepturilor digitale (DRM) PlayReady
Monitorizați DisplayHDR 1000 (recomandat)
Cablu

HDMI 2.0a sau mai recent

DisplayPort 1.4 sau o versiune ulterioară

Software NX Studio (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune)

Monitoare care nu satisfac standardul DisplayHDR 1000

Reletele din fotografiile HLG pot părea „șterse” atunci când sunt vizualizate pe monitoare DisplayHDR/True Black 400, 500 sau 600.

„HDR” și „HLG”

 • Gama dinamică înaltă (HDR) este o tehnologie de imagistică care acceptă o gamă de tonuri (gamă dinamică) mai largă decât cea oferită de tehnicile existente. Extinde potențialul de exprimare vizuală prin creșterea gamei de luminozități capturate în tonuri medii și lumini. Este diferită de captarea HDR cu expuneri multiple, o tehnică de imagistică cu gamă dinamică înaltă (HDRI) care combină mai multe fotografii realizate la diferite expuneri.
 • Hybrid log-gamma (HLG) este un standard de afișare HDR. Puteți face fotografii HLG selectând modul de ton [ HLG ] pe camerele digitale Nikon .

NX Studio

Pentru a afișa fotografiile HLG, va trebui să instalați software-ul Nikon NX Studio. Acest lucru vă permite să vizualizați și să editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon . Descărcați cea mai recentă versiune a programului de instalare NX Studio de pe site-ul web de mai jos și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Instalarea Codec-ului

Vizualizarea fotografiilor HLG în NX Studio necesită codecul „Imaging Codec 01” corespunzător. Codecul poate fi instalat urmând instrucțiunile afișate prima dată când o fotografie HLG în format HEIF (extensia „.hif”) este deschisă, selectată sau salvată într-un alt format în NX Studio.

 • Trebuie să furnizați numărul de serie al camerei înainte de a descărca Imaging Codec 01.

Configurarea computerului

Computerul trebuie configurat conform descrierii de mai jos. Mai multe informații despre setările de mai jos sunt disponibile pe site-ul web Microsoft.

 • Activați HDR în setările de afișare Windows .
 • Activați streaming video HDR.

Afișarea fotografiilor HLG în vizualizarea cu un singur cadru

Selectarea valorilor ridicate pentru echilibrul de luminozitate HDR/SDR va lumina întregul afișaj, făcând diferența dintre afișajele foto HLG și non-HLG (SDR) dificil de distins. Vă recomandăm să selectați cea mai scăzută setare pentru echilibrul de luminozitate HDR/SDR atunci când vizualizați fotografii HLG.

Setări monitor

În funcție de model, poate fi necesar să ajustați setările de pe monitor. Consultați documentația monitorului pentru mai multe informații.