Притисните X или J да бисте увећали фотографије приказане током репродукције преко целог екрана. Фотографије у формату [ ФКС (36×24) ] могу да се зумирају до максимално 33× ([ Ларге ] слике), 25× ([ Медиум ]) или 17× ([ Смалл ]).

Коришћење зума за репродукцију

До

Опис

Увеличати/
зумирати

  • Притисните дугме X или користите покрете за растезање да бисте увећали приказ.

  • Да бисте умањили приказ, притисните W ( Q ) или користите покрете прстију.

Прозор за навигацију се приказује док је промењен однос зумирања, а област која је тренутно видљива је означена жутим оквиром. Трака испод прозора за навигацију приказује размеру зумирања, која постаје зелена у 1:1. Прозор за навигацију се брише са екрана након неколико секунди.

Погледајте друге области слике

Користите џојстик или покрете клизања да видите области слике које нису видљиве на монитору. Држите џојстик притиснут да бисте брзо скроловали до других делова оквира.

Изаберите лица

Лица откривена током зумирања су означена белим ивицама у прозору за навигацију. Окрените подкомандни точкић или додирните водич на екрану да бисте видели друга лица.

Погледајте остале слике

Окрените главни командни точкић да бисте видели исту локацију на другим фотографијама без промене односа зумирања (одабир филма поништава зум). Такође можете да видите друге фотографије тако што ћете додирнути икону e или f на дну екрана.

Изађите у режим снимања

Притисните дугме окидача до пола или притисните дугме K да бисте изашли.

Прикажи меније

Притисните дугме G да бисте видели меније.