Преносни пуњачи се могу користити за напајање камере или пуњење батерије фотоапарата. У следећој табели наведени су преносиви пуњачи који су тестирани и одобрени за употребу, заједно са приближним бројем снимака који се могу снимити и приближним бројем пута да се батерија фотоапарата може пунити помоћу сваког уређаја.

Произвођач

Број модела

Број хитаца 1

Број пуњења 2

Анкер

ПоверЦоре+ 26800 ПД 45В

2120

3

  1. Стандард Удружења производа за камере и слике (ЦИПА). [ Само тражило ] изабрано за режим монитора. Измерено на 23 °Ц/73,4 °Ф (±2 °Ц/3,6 °Ф) са НИККОР З 24–70мм ф/4 С објективом под следећим тестним условима: једна фотографија снимљена по подразумеваним подешавањима једном у 30 с. „Број снимака“ је број снимака који се могу направити коришћењем потпуно напуњеног преносног пуњача за напајање фотоапарата са потпуно напуњеном батеријом (ЕН-ЕЛ15ц).

  2. Колико пута се батерија фотоапарата (ЕН-ЕЛ15ц) може потпуно напунити коришћењем преносивог пуњача при пуном напуњењу.

  • Једине батерије које се могу пунити из преносивих пуњача су ЕН-ЕЛ15ц и ЕН-ЕЛ15б.

  • За информације о употреби погледајте документацију приложену уз преносиви пуњач.

  • Користите УСБ кабл са два Типе-Ц конектора који се испоручују са преносивим пуњачем када користите уређај за напајање фотоапарата или пуњење батерије фотоапарата.

  • Ажурне информације о преносивим пуњачима доступне су на веб страници произвођача. Доступност се може разликовати у зависности од земље или региона.