Изаберите улогу коју игра картица у слоту 2 када су две меморијске картице уметнуте у камеру.

Опција

Опис

P

[ Оверфлов ]

Картица у слоту 2 се користи само када је картица у слоту 1 пуна.

Q

[ резервна копија ]

Свака слика се снима два пута, једном на картицу у Слоту 1 и поново на картицу у Слоту 2.

R

[ РАВ слот 1 - ЈПЕГ слот 2 ]

  • НЕФ (РАВ) копије фотографија снимљених при подешавањима НЕФ (РАВ) + ЈПЕГ снимају се само на картицу у Слоту 1, ЈПЕГ копије само на картицу у Слоту 2.

  • Слике снимљене са другим поставкама квалитета слике снимају се два пута на истој поставци, једном на картицу у Слоту 1 и поново на картицу у Слоту 2.

[ РАВ слот 1 - ЈПЕГ слот 2 ]

Ако је [ Укључено ] изабрано за [ Вишеструка експозиција ] > [ Сачувај појединачне слике (НЕФ) ] у менију снимања фотографија, или ако је [ Укључено ] изабрано за [ ХДР (високи динамички опсег) ] > [ Сачувај појединачне слике (НЕФ) ] у менију снимања фотографија, необрађене копије појединачних НЕФ (РАВ) фотографија које чине сваку вишеструку експозицију или ХДР слику биће снимљене на обе меморијске картице заједно са ЈПЕГ композитом, без обзира на изабрану опцију за квалитет слике.

[ Резервна копија ] и [ РАВ слот 1 - ЈПЕГ слот 2 ]

Отпуштање затварача је онемогућено када је било која картица пуна.

Гледање фотографија у двоструком формату
  • Користите [ Дуал-формат рецординг ПБ слот ] ставку у менију репродукције да бисте изабрали слот из којег ће се репродуковати фотографије двоструког формата.

  • Када гледате фотографије двоструког формата, можете погледати другу копију користећи [ Скочи на копирање на другу картицу ] у i менију.

Брисање копија

Када бришете слике снимљене помоћу [ Бацкуп ] или [ РАВ Слот 1 - ЈПЕГ Слот 2 ], имате избор да обришете или обе копије или само копију на картици у тренутном слоту.

  • Притиском на O када је слика креирана коришћењем било које од ових опција изабрана током репродукције, приказује се порука потврде.

  • Да бисте избрисали само копију на картици у тренутном слоту, означите [ Изабрана слика ] и поново притисните O Копија на преосталој картици се не брише.

  • Да избришете обе копије, означите [ Исте слике на w и x ] и притисните O .