Изаберите брзину синхронизације блица.

Опција

Опис

[ 1/200 с (Ауто ФП) ]

Аутоматска ФП брза синхронизација је омогућена са компатибилним блицовима, а максимална брзина синхронизације за друге блицеве је подешена на 1/200 с .

  • Када камера покаже брзину затварача од 1/200 с у режиму П или А , аутоматска ФП синхронизација велике брзине ће се активирати ако је стварна брзина затварача већа од 1/200 с . Ако блиц подржава аутоматску ФП брзу синхронизацију, камера може да бира брзине затварача од 1/8000 с .

  • У режимима С и М , корисник може да изабере брзине затварача од 1/8000 с када користи блицеве које подржавају аутоматску ФП синхронизацију велике брзине.

[ 1/200 с ]

Брзина синхронизације блица је подешена на изабрану вредност, која може бити од 1/200 до 1/60 с .

[ 1/160 с ]

[ 1/125 с ]

[ 1/100 с ]

[ 1/80 с ]

[ 1/60 с ]

Фиксирање брзине затварача на ограничењу брзине синхронизације блица

У режимима С и М , брзина затварача се може фиксирати на вредност изабрану за прилагођену поставку е1 [ Брзина синхронизације блица ] избором следеће брзине затварача након најспорије могуће брзине затварача (30 с или „ Време “). Кс (индикатор синхронизације блица) ће се појавити на екрану снимања заједно са брзином синхронизације блица.

Ауто ФП Хигх-Спеед Синц
  • Аутоматска ФП синхронизација велике брзине омогућава да се блиц користи при највећој брзини затварача коју подржава камера. Када је изабрано [ 1/200 с (Ауто ФП) ], фотоапарат аутоматски омогућава аутоматску ФП синхронизацију великом брзином при брзинама затварача већим од брзине синхронизације блица. Ово омогућава одабир максималног отвора бленде за смањену дубину поља чак и када је објекат осветљен позадинским светлом на јаком сунцу.

  • Дисплеј са информацијама о блицу приказује „ФП“ када је изабрано [ 1/200 с (Ауто ФП) ].

A Прилагођена подешавања: Фино подешавање поставки камере

а: Аутофокус

б: Мерење/експозиција

ц: Тајмери/АЕ закључавање

д: Снимање/Приказ

е: Брацкетинг/Фласх

ф: Контроле

г: Филм