Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Element nou pentru „ Salvare poziţie de focalizare ” în meniul de configurare: „ La salvare setări utilizator

Opțiunea [ La salvare setări utilizator ] a fost adăugată la opțiunile disponibile pentru [ Salvare poziţie de focalizare ] în meniul de configurare. De asemenea, a fost adăugat un element [ La oprire ] care îndeplinește aceeași funcție ca în versiunile anterioare ale firmware-ului aparat foto .

Opţiune Descriere
[ La oprire ]
  • Când este selectat [ ON ], aparat foto va salva poziția curentă de focalizare la oprire și o va restabili la următoarea pornire.
  • Funcționează la fel ca în versiunile anterioare ale firmware-ului aparat foto .
[ La salvare setări utilizator ]
  • Când este selectat [ ON ], aparat foto salvează poziția de focalizare la setările utilizatorului U1 până la U3 . Folosiți [ Salvare setări utilizator ] din meniul de configurare pentru a salva poziția de focalizare pentru fiecare mod de setare a utilizatorului.
  • O poziție de focalizare diferită poate fi salvată pentru fiecare dintre modurile U1 până la U3 .
  • Pozițiile de focalizare salvate vor fi restabilite când:

    • aparat foto este pornită în modul U1 până la U3 .
    • Modul U1 până la U3 este selectat dintr-un alt mod.
  • Rețineți că aparat foto nu restabilește poziția de focalizare salvată atunci când este atașat pentru fotografiere un alt obiectiv decât cel utilizat pentru salvarea poziției de focalizare.