Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TATO SLUŽBA MŮŽE OBSAHOVAT PŘEKLADY ZAJIŠTĚNÉ SLUŽBAMI GOOGLE. SPOLEČNOST GOOGLE ODMÍTÁ VEŠKERÉ ZÁRUKY VE VZTAHU K PŘEKLADŮM, A TO VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ JAKÝCHKOLI ZÁRUK NA PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A VČETNĚ VEŠKERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ PRÁV.

Referenční příručky společnosti Nikon Corporation (níže, „Nikon“) byly přeloženy pro vaše pohodlí s využitím překladatelského softwaru využívajícího službu Google Translate. Bylo vynaloženo přiměřené úsilí, aby se dosáhlo přesných překladů, nicméně žádný automatický překlad není dokonalý, ani není určen k nahrazení překladatelů. Překlady jsou poskytovány jako služba uživatelům referenčních příruček Nikon a jsou poskytovány „tak jak jsou“. Na přesnost, spolehlivost nebo správnost jakýchkoli překladů z angličtiny do jiného jazyka není poskytována žádná záruka jakéhokoli druhu, ať již výslovná, nebo předpokládaná. Určitý obsah (obrázky, videa, flashové prezentace, atd.) nemusí být kvůli omezením překladatelského softwaru správně přeložen.

Oficiálním textem je anglická verze referenčních příruček. Jakékoli nesrovnalosti nebo rozdíly vzniklé překladem nejsou závazné a nemají žádný právní účinek na dodržování shody nebo za účelem vymahatelnosti. V případě jakýchkoli otázek vyvstalých s ohledem na přesnost informací obsažených v přeložených referenčních příručkách se podívejte na anglickou verzi příruček, která je oficiální verzí.

Nová položka pro „ Uložení pozice zaostření “ v nabídce Nastavení: „ Při uložení uživatelského nastavení

Mezi možnosti dostupné pro [ Uložení pozice zaostření ] v nabídce nastavení byla přidána možnost [ Při uložení uživatelského nastavení ]. Byla také přidána položka [ Při vypnutí ], která plní stejnou funkci jako v dřívějších verzích firmwaru fotoaparát .

Volba Popis
[ Při vypnutí ]
  • Pokud je vybrána možnost [ ON ], fotoaparát si při vypnutí uloží aktuální polohu zaostření a při dalším zapnutí ji obnoví.
  • Funguje stejně jako v dřívějších verzích firmwaru fotoaparát .
[ Při uložení uživatelského nastavení ]
  • Pokud je vybrána možnost [ ON ], fotoaparát uloží polohu zaostření do uživatelských nastavení U1 U3 . Pro uložení polohy zaostření pro každý režim uživatelského nastavení použijte v nabídce nastavení možnost [ Uložení uživatel. nastavení ].
  • Pro každý z režimů U1 U3 lze uložit jinou pozici zaostření.
  • Uložené pozice zaostření budou obnoveny, když:

    • fotoaparát se zapne v režimu U1 U3 .
    • Režim U1 U3 je vybrán z jiného režimu.
  • Upozorňujeme, že fotoaparát neobnoví uloženou polohu ostření, pokud je pro fotografování nasazen jiný objektiv , než který byl použit k uložení polohy ostření.