Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

SEE TEENUS VÕIB SISALDADA GOOGLE’I ABIL TEHTUD TÕLKEID. GOOGLE ÜTLEB LAHTI KÕIKIDEST TÕLGETEGA SEOTUD GARANTIIDEST, NII OTSESTEST KUI KAUDSETEST, KAASA ARVATUD MISTAHES GARANTIID TÄPSUSE JA USALDUSVÄÄRSUSE SUHTES NING MISTAHES KAUDSED GARANTIID TURUSTATAVUSE, KONKREETSEKS EESMÄRGIKS SOBIVUSE JA ÕIGUSTE MITTERIKKUMISE SUHTES.

Nikon Corporation’i (edaspidi „Nikon”) viitejuhendid on tõlgitud teie mugavuseks Google Translate’i tõlketarkvara abil. Täpse tõlke pakkumiseks on tehtud mõistlikke jõupingutusi, kuid ükski automatiseeritud tõlge pole täiuslik ega ole mõeldud inimtõlkide asendamiseks. Tõlkeid esitatakse Nikoni viitejuhendite kasutajatele teenusena ning need on esitatud valmiskujul. Puuduvad mistahes garantiid, otsesed või kaudsed, mistahes tõlgete täpsuse, usaldusväärsuse või õigsuse suhtes inglise keelest mistahes teise keelde. Teatav sisu (nagu pildid, videod, Flash Video jne) ei pruugi tõlketarkvara piirangute tõttu olla täpselt tõlgitud.

Ametlik tekst on vastavate viitejuhendite inglisekeelne versioon. Mistahes tõlkimisel tekkinud lahknevused või erinevused ei ole siduvad ega oma juriidilist mõju vastavuse või jõustamise eesmärkidel. Mistahes küsimuste kerkimisel tõlgitud viitejuhendites sisalduva teabe õigsuse suhtes vaadake vastavate juhendite inglisekeelset versiooni, mis on ametlik versioon.

Uus element „ Save focus position ” jaoks seadistusmenüüs: „ On saving user settings

Seadistusmenüüs on valiku [ On saving user settings Save focus position ]. Lisatud on ka [ At power off ], mis täidab sama funktsiooni kui kaamera püsivara varasemates versioonides.

Valik Kirjeldus
[ At power off ]
  • Kui valitud on [ ON ], salvestab kaamera väljalülitamisel praeguse teravustamisasendi ja taastab selle järgmisel sisselülitamisel.
  • Toimib samamoodi nagu kaamera püsivara varasemates versioonides.
[ On saving user settings ]
  • Kui valitud on [ ON ], salvestab kaamera teravustamisasendi kasutajasätetesse U1 kuni U3 . Kasutage häälestusmenüüs valikut [ Save user settings ], et salvestada teravustamisasend iga kasutajasätete režiimi jaoks.
  • Režiimidest U1 kuni U3 saab iga jaoks salvestada erineva teravustamisasendi.
  • Salvestatud fookusasendid taastatakse, kui:

    • kaamera lülitatakse sisse režiimis U1 kuni U3 .
    • Režiimid U1 kuni U3 on valitud teisest režiimist.
  • Pane tähele, et kaamera ei taasta salvestatud teravustamisasendit, kui pildistamiseks on kinnitatud mõni muu objektiiv kui see, mida teravustamisasendi salvestamiseks kasutati.