Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DEZE SERVICE KAN VERTALINGEN BEVATTEN DIE GEMAAKT ZIJN VIA GOOGLE. GOOGLE WIJST ALLE GARANTIES AF MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND, MET INBEGRIP VAN GARANTIES VOOR CORRECTHEID, BETROUWBAARHEID EN EVENTUELE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN VOOR HET NIET MAKEN VAN INBREUK OP RECHTEN VAN DERDEN.

De naslaggidsen van Nikon Corporation (hieronder, “Nikon”) zijn voor uw gemak vertaald met behulp van vertaalsoftware van Google Translate. Er zijn redelijke inspanningen gedaan om een correcte vertaling te leveren, maar geen enkele geautomatiseerde vertaling is perfect, noch bedoeld om menselijke vertalers te vervangen. Vertalingen worden als service aangeboden aan gebruikers van de naslaggidsenvan Nikon en worden “zoals ze zijn” geleverd. Er wordt geen enkele vorm van garantie, expliciet of impliciet, gegeven met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of juistheid van vertalingen gemaakt uit het Engels naar een andere taal. Sommige inhoud (zoals afbeeldingen, video's, Flash-video’s, enz.) wordt mogelijk niet exact vertaald vanwege de beperkingen van de vertaalsoftware.

De officiële tekst is de Engelse versie van de naslaggidsen. Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen wat betreft naleving of handhaving. Als er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde naslaggidsen, raadpleeg dan de Engelse versie van de gidsen, die de officiële versie is.

Nieuw item voor “ Scherpstelpositie opslaan ” in het instellingenmenu: “ Bij opslaan van gebruikersinstellingen

[ Bij opslaan van gebruikersinstellingen ] is toegevoegd aan de opties die beschikbaar zijn voor [ Scherpstelpositie opslaan ] in het instellingenmenu. Ook is een item [ Bij uitschakelen ] toegevoegd dat dezelfde functie vervult als in eerdere versies van de camera .

Optie Beschrijving
[ Bij uitschakelen ]
  • Wanneer [ ON ] is geselecteerd, onthoudt de camera de huidige scherpstelpositie wanneer deze wordt uitgeschakeld en herstelt deze wanneer deze de volgende keer wordt ingeschakeld.
  • Werkt hetzelfde als in eerdere versies van de camera .
[ Bij opslaan van gebruikersinstellingen ]
  • Wanneer [ ON ] is geselecteerd, slaat de camera de scherpstelpositie op in de gebruikersinstellingen U1 tot en met U3 . Gebruik [ Gebruikersinstellingen opslaan ] in het instellingenmenu om de scherpstelpositie voor elke gebruikersinstelling op te slaan.
  • Voor elk van de modi U1 tot en U3 kan een andere scherpstelpositie worden opgeslagen.
  • De opgeslagen focusposities worden hersteld wanneer:

    • De camera is ingeschakeld in de U1 tot U3 modus.
    • De modus U1 tot U3 wordt geselecteerd vanuit een andere modus.
  • Houd er rekening mee dat de camera de opgeslagen scherpstelpositie niet herstelt wanneer er een andere objectief dan de lens die gebruikt is voor het opslaan van de scherpstelpositie wordt bevestigd.