عربي

Български

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenščina

Srpski

Svenska

Türkçe

简体中文

繁體中文

Select language

Google prevajalnik

TA STORITEV LAHKO VSEBUJE PREVODE, KI SO V PRISTOJNOSTI DRUŽBE GOOGLE. GOOGLE ZAVRAČA VSE GARANCIJE, POVEZANE S PREVAJANJI, IZRECNE ALI IMPLICITNE, VKLJUČNO S KAKRŠNIMI KOLI GARANCIJAMI TOČNOSTI, ZANESLJIVOSTI IN VSEMI IMPLICIRANIMI GARANCIJAMI PRODAJNOSTI, USTREZNOSTI ZA DOLOČEN NAMEN IN NEKRŠITVE PRAVIC.

Referenčni vodiči družbe Nikon Corporation (v nadaljevanju »Nikon«) so bili prevedeni s pomočjo programske opreme za prevajanje, ki je v pristojnosti Google prevajalnika. Zelo smo si prizadevali zagotoviti natančen prevod, vendar nobeno avtomatizirano prevajanje ni popolno niti ni namenjeno nadomeščanju človeških prevajalcev. Prevodi so na voljo kot storitev uporabnikom Nikonovih referenčnih vodičev in so takšni, kot so. Izrecno ali implicitno ne jamčimo za točnost, zanesljivost ali pravilnost prevodov iz angleščine v kateri koli drug jezik. Nekatere vsebine (na primer slike, videoposnetki, Flash, itd.) morda ne bodo natančno prevedene zaradi omejitev programske opreme za prevajanje.

Uradno besedilo je angleška različica referenčnih vodičev. Vsa neskladja ali razlike, ustvarjene v prevodu, niso zavezujoče in nimajo pravnega učinka za skladnost ali izvrševanje. Če se pojavijo kakršna koli vprašanja v zvezi z natančnostjo informacij v prevedenih referenčnih vodičih, glejte angleško različico vodičev, ki je uradna različica.

Z 9 Referenčni vodič

 Vrnite se na indeks spletne dokumentacije Nikon

Poiščite druge priročnike za izdelke
 Središče za prenos

Iskanje po ključnih besedah

 Vnesite ključne besede, ne stavkov.

Kazalo

  • Navodila v tem dokumentu veljajo za različico vdelane programske opreme fotoaparata 2.10. Najnovejša vdelana programska oprema je na voljo v Nikonovem centru za prenose.
  • Ta fotoaparat ima posodobljeno vdelano programsko opremo z dodanimi funkcijami. Za več informacij glejte Spremembe z različico vdelane programske opreme »C« 3.00 .

Spoznavanje fotoaparata in njegovih menijev

Prvi koraki

Osnovno fotografiranje in predvajanje

Nastavitve fotografiranja

Snemanje videa

Ogled in retuširanje slik

Glasovne beležke

Povezovanje s televizorji in snemalniki HDMI

Povezovanje s pametnimi napravami

Povezovanje z računalniki ali FTP strežniki

Povezovanje z drugimi kamerami

Fotografiranje z bliskavico

Fotografiranje z bliskavico na daljavo

Vodnik po meniju

Odpravljanje težav

Tehnične opombe

Spremembe z različico vdelane programske opreme »C« 3.00

© Nikon Corporation