عربي

Български

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenščina

Srpski

Svenska

Türkçe

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Z 9 Referencia-útmutató

 Visszalépés a Nikon online dokumentumainak tárgymutatójához

Keressen más termék kézikönyveket
 Letöltési központ

Keresés kulcsszó alapján

 Kulcsszavakat írjon be, ne mondatokat.

Tartalomjegyzék

  • A dokumentumban található utasítások a fényképezőgép firmware 2.10-es verziójára vonatkoznak. A legújabb firmware a Nikon letöltőközpontból érhető el.
  • Ez a fényképezőgép frissített firmware-rel és hozzáadott funkciókkal rendelkezik. További információkért lásd: Változások a „C” firmware 3.00-as verziójával .

Ismerkedés a fényképezőgéppel és menüivel

Első lépések

Alapvető fényképezés és lejátszás

Fényképezési beállítások

Videó felvétel

Képek megtekintése és retusálása

Hangjegyzetek

Csatlakozás HDMI TV-hez és felvevőhöz

Csatlakozás intelligens eszközökhöz

Csatlakozás számítógépekhez vagy FTP-kiszolgálókhoz

Csatlakozás más kamerákhoz

Flash fotózás

Távoli vaku fotózás

Menü útmutató

Hibaelhárítás

Műszaki megjegyzések

Változások a „C” firmware 3.00-as verziójával

© Nikon Corporation