عربي

Български

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenščina

Srpski

Svenska

Türkçe

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Z 9 Kameraguide

 Vend tilbage til indekset for Nikon-dokumentation online

Søg efter andre produktmanualer
 Center for download

Søgning efter nøgleord

 Indtast nøgleord, ikke sætninger.

Indholdsfortegnelse

  • Instruktionerne i dette dokument er for kameraets firmwareversion 2.10. Den seneste firmware er tilgængelig fra Nikon Download Center.
  • Dette kamera har opdateret firmware med tilføjede funktioner. For mere information, se Ændringer med "C"-firmwareversion 3.00 .

Lær kameraet og dets menuer at kende

Første skridt

Grundlæggende fotografering og afspilning

Optagelsesindstillinger

Videooptagelse

Visning og retouchering af billeder

Stemmememoer

Tilslutning til HDMI TV og optagere

Tilslutning til smartenheder

Tilslutning til computere eller FTP-servere

Tilslutning til andre kameraer

Flash fotografering

Fjernfotografering med flash

Menu guide

Fejlfinding

Tekniske noter

Ændringer med "C"-firmwareversion 3.00

© Nikon Corporation