Voit lähentää täyskuvatoistossa näkyvää kuvaa painamalla X ( T ) tai J -painiketta tai koskettamalla näyttöä kahdella nopealla napautuksella.

Toiston zoomaus

Vastaanottaja

Kuvaus

Lähennä tai loitonna/katso kuvan muita alueita

Paina X ( T ) tai käytä venytyseleitä lähentääksesi enintään noin 24× (suuret kuvat FX/36 × 24-muodossa), 18× (keskikokoiset kuvat) tai 12× (pienet kuvat). Paina W ( Y ) tai käytä nipistyseleitä loitontaaksesi. Kun valokuvaa on lähennetty, käytä monivalitsinta tai liu'uta sormea näytön yli nähdäksesi kuvan alueet, jotka eivät näy näytössä. Pidä monivalitsinta painettuna vierittääksesi nopeasti kehyksen muille alueille. Navigointiikkuna tulee näkyviin, kun zoomaussuhdetta muutetaan; näytössä tällä hetkellä näkyvä alue on merkitty keltaisella reunuksella. Navigointiikkunan alla oleva palkki näyttää zoomaussuhteen muuttuen vihreäksi suhteessa 1:1.

Rajaa kuva

Voit luoda rajauskuvan näytössä parhaillaan näkyvälle alueelle painamalla i , korostamalla [ Pikarajaus ] ja painamalla J . Huomaa, että [ Quick crop ] ei ole käytettävissä, kun RGB-histogrammi on näkyvissä ( RGB-histogrammi ).

Valitse kasvot

Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla navigointiikkunassa. Kierrä alakomentokiekkoa tai napauta näytön opasta nähdäksesi muut kasvot.

Katso muut kuvat

Pyöritä pääkomentokiekkoa tai napauta e tai f kuvakkeita näytön alareunassa nähdäksesi saman paikan muissa valokuvissa nykyisellä zoomaussuhteella. Toiston zoomaus peruuntuu, kun elokuva näytetään.

Muuta suojaustilaa

Paina Q / g ( U ) suojataksesi kuvia tai poistaaksesi niiden suojauksen ( Valokuvien suojaaminen poistamiselta ).

Palaa kuvaustilaan

Paina laukaisin puoliväliin tai paina K painiketta poistuaksesi kuvaustilasta.

Näytä valikot

Paina G nähdäksesi valikot.