Seuraavaa Nikon ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa:

Tietokoneohjelmisto
  • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta ja tallenna valokuvat suoraan tietokoneen kiintolevylle. Jos [ PC ] on valittu kohteeksi Camera Control Pro 2 -ohjelmassa, PC-yhteyden ilmaisin ( c ) näkyy kameran ohjauspaneelissa, jos Camera Control Pro 2 käynnistetään, kun kamera on kytkettynä tietokoneeseen.

  • NX Tether : Käytä kytkettyyn valokuvaukseen, kun kamera on kytketty tietokoneeseen. Valotusta, valkotasapainoa ja muita kameran asetuksia voidaan säätää etänä käyttämällä tietokoneen näytön säätimiä.

  • NX Studio * : Katsele ja muokkaa Nikon digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studiolla voidaan hienosäätää tiedostoja Nikon ainutlaatuisessa NEF /NRW ( RAW ) -muodossa ja muuntaa ne JPEG tai TIFF-muotoon ( NEF / RAW -käsittely). Se tukee NEF /NRW ( RAW ) -kuvien lisäksi myös Nikon digitaalikameroilla otettuja JPEG ja TIFF-kuvia esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

    • Nykyisten käyttäjien tulee muistaa ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta tai avaamaan NEF ( RAW ) -kuvia.

  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fi yhteyden kautta.

Nikon tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

SnapBridge : Lataa valokuvia ja elokuvia kamerasta älylaitteeseen langattoman yhteyden kautta.

  • SnapBridge sovellus on ladattavissa Apple App Store tai Google Play TM -kaupasta.

  • Vieraile Nikon verkkosivustolla saadaksesi viimeisimmät tiedot SnapBridge sovelluksesta.