Seuraavaa Nikon-ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa:

Tietokoneohjelmisto
  • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta ja tallenna valokuvat suoraan tietokoneen kiintolevylle. Jos [ PC ] on valittu kohteeksi Camera Control Pro 2:ssa, PC-yhteyden ilmaisin ( c ) näkyy kameran ohjauspaneelissa, jos Camera Control Pro 2 käynnistetään, kun kamera on liitettynä tietokoneeseen.

  • NX Tether : Käytä kytkettyyn valokuvaukseen, kun kamera on kytketty tietokoneeseen. Valotusta, valkotasapainoa ja muita kameran asetuksia voidaan säätää etänä käyttämällä tietokoneen näytön säätimiä.

  • NX Studio * : Katsele ja muokkaa Nikonin digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studiolla voidaan hienosäätää tiedostoja Nikonin ainutlaatuisessa NEF/NRW (RAW) -muodossa ja muuntaa ne JPEG- tai TIFF-muotoon (NEF/RAW-käsittely). Se tukee NEF/NRW (RAW) -kuvien lisäksi myös Nikon-digitaalikameroilla otettuja JPEG- ja TIFF-kuvia esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

    • Nykyisten käyttäjien tulee ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta tai avaamaan NEF (RAW) -kuvia.

  • Langattoman lähettimen apuohjelma : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fi-yhteyden kautta.

Nikon-tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

SnapBridge : Lataa valokuvia ja elokuvia kamerasta älylaitteeseen langattoman yhteyden kautta.

  • SnapBridge-sovellus on ladattavissa Apple App Storesta® tai Google Play TM:stä .

  • Vieraile Nikonin verkkosivustolla saadaksesi viimeisimmät tiedot SnapBridge-sovelluksesta.