Seuraavaa Nikon-ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa:

Tietokoneohjelmisto
  • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta ja tallenna valokuvat suoraan tietokoneen kiintolevylle. Jos [ PC ] on valittu kohteeksi Camera Control Pro 2:ssa, PC-yhteyden ilmaisin ( c ) näkyy kameran ohjauspaneelissa, jos Camera Control Pro 2 käynnistetään, kun kamera on kytkettynä tietokoneeseen.

  • ViewNX-i * : ViewNX-i on enemmän kuin työkalu Nikonin digitaalikameroilla otettujen valokuvien ja elokuvien katseluun ja muokkaamiseen, vaan sitä voidaan käyttää yhdessä muiden Nikonin kuvantamissovellusten kanssa, jotta saat kaiken irti kuvistasi. Se tarjoaa myös sujuvan pääsyn verkkopalveluihin.

    • Nykyisten käyttäjien tulee ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä tue kameraa.

  • Kaappaa NX-D : Hienosäädä Nikonin ainutlaatuisissa NEF/NRW (RAW) -muodoissa otettuja valokuvia tai muunna ne JPEG- tai TIFF-muotoon (NEF/RAW-käsittely). Capture NX-D:tä voidaan käyttää NEF/NRW (RAW) -kuvien lisäksi myös Nikon-digitaalikameroilla otettujen JPEG- ja TIFF-kuvien kanssa esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

  • Langattoman lähettimen apuohjelma : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fin kautta.

Nikon-tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

SnapBridge : Lataa valokuvia ja elokuvia kamerasta älylaitteeseen langattoman yhteyden kautta.

  • SnapBridge-sovellus on ladattavissa Apple App Storesta® tai Google Play TM:stä .

  • Vieraile Nikonin verkkosivustolla saadaksesi viimeisimmät tiedot SnapBridge-sovelluksesta.