• SD-, SDHC- ja SDXC-logot ovat SD-3C, LLC:n tavaramerkkejä.

  • Windows on Microsoft Corporation rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

  • Apple ®, App Store®, Apple logot, iPhone ®, iPad ®, iPod touch®, Mac , macOS ja OS X ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  • Android , Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Android robotti on kopioitu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta työstä ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -lisenssissä kuvattujen ehtojen mukaisesti.

  • IOS on Cisco Systems, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa, ja sitä käytetään lisenssillä.

  • HDMI , HDMI logo ja High-Definition Multimedia Interface ovat HDMI Licensing, LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  • Bluetooth ® -sanamerkki ja -logo ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Nikon käyttää näitä merkkejä lisenssillä.

  • Wi-Fi ja Wi-Fi-logo ovat Wi-Fi Alliancen tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  • Kaikki muut tässä käyttöoppaassa tai muissa Nikon -tuotteesi mukana toimitetuissa asiakirjoissa mainitut kauppanimet ovat vastaavien haltijoidensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Made for Apple -merkin käyttö tarkoittaa, että lisävaruste on suunniteltu kytkeytymään nimenomaan tunnuksessa mainittuihin Apple tuotteisiin, ja kehittäjä on sertifioinut sen täyttämään Apple suorituskykystandardit. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen turvallisuus- ja säädösstandardien noudattamisesta. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö Apple -tuotteen kanssa voi vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn.

FreeType License ( FreeType2 )

Tämän ohjelmiston osat ovat tekijänoikeuksia © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Kaikki oikeudet pidätetään.

MIT lisenssi ( HarfBuzz )

Osa tästä ohjelmistosta on tekijänoikeuslain © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/ HarfBuzz ). Kaikki oikeudet pidätetään.

Unicode® Character Database License ( Unicode -merkkitietokanta)

Tämän tuotteen ohjelmisto käyttää Unicode® Character Database License -lisenssin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa. Ohjelmistolisenssiehdot ovat seuraavat:

TEKIJÄNOIKEUS- JA LUPAILMOITUS

Copyright © 1991-2019 Unicode , Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jaettu käyttöehtojen mukaisesti osoitteessa https://www.unicode.org/copyright.html .

Lupa myönnetään täten maksutta kaikille henkilöille, jotka saavat kopion Unicode datatiedostoista ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Tiedostot") tai Unicode ohjelmistosta ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Ohjelmisto") käsitellä datatiedostoja tai Ohjelmistoa ilman rajoituksia, mukaan lukien rajoituksetta oikeudet käyttää, kopioida, muokata, yhdistää, julkaista, jakaa ja/tai myydä kopioita Datatiedostoista tai Ohjelmistosta ja antaa henkilöille, joille tiedostot tai ohjelmistot on toimitettu, tehdä niin edellyttäen, että joko

  • (i) tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus on kaikkien Datatiedostojen tai Ohjelmiston kopioiden mukana, tai

  • (ii) tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus löytyy liittyvästä dokumentaatiosta.

TIEDOSTOT JA OHJELMISTO TOIMITETAAN "SELLAISENAAN", ILMAN MINKÄÄNLAISTA NIMENOMAISTA TAI OLUETTUA TAKUUTTA, MUKAANLUUN MUKAAN MUKAAN RAJOITTAMAAN TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA OIKEUKSEMMATTOMISTA.

MITÄÄN TAPAHTUMASSA TÄHÄN ILMOITUKSEN SISÄLTYMÄ TEKIJÄNOIKEUDEN HALTIJA TAI HALTIJAT EIVÄ OLE VASTUUSSA MISSÄÄN VAATIMUSTA TAI ERITYISISTÄ EPÄSUORISTA TAI SEURALLISISTA VAHINGOISTA TAI MISTÄÄN VAHINGOISTA, JOIHIN JOHTUU TIETOJEN MENETYKSET, TAI TIEDOT. SOPIMUS, HUOMIOITTAMINEN TAI MUUT TIEDOSTOJEN TAI OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI SUORITUKSESTA JOHTAVAT TOIMINNAT.

Tekijänoikeuden haltijan nimeä ei saa käyttää mainoksissa tai muuten näiden tiedostojen tai ohjelmistojen myynnin, käytön tai muun kaupan edistämiseen ilman tekijänoikeuksien haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa, paitsi tässä ilmoituksessa mainittujen tapausten osalta.

AVC Patent Portfolio License

Tämä tuote on lisensoitu avc-patenttisalkun lisenssillä kuluttajan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön
(i)
koodata video avc-standardin mukaisesti ("avc-video") ja/tai
(ii)
purkaa avc-videoita, jotka on koodattu henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen toimintaan osallistuvan kuluttajan toimesta ja/tai joka on hankittu videontarjoajalta, jolla on lupa tarjota avc-videota. Mitään lisenssiä ei myönnetä eikä sitä saa viitata mihinkään muuhun käyttöön. Lisätietoja saa mpeg la, llc:stä Katso

https://www.mpegla.com