Paina O ( Q ) -painiketta poistaaksesi nykyisen kuvan tai käytä toistovalikon kohtaa [ Poista ] poistaaksesi useita valittuja kuvia, kaikki valittuna päivänä otetut kuvat tai kaikki nykyisen toistokansion kuvat (suojattuja kuvia ei voi poistaa poistettu). Ole varovainen poistaessasi kuvia, sillä kuvia ei voi palauttaa poiston jälkeen.

Toiston aikana

Paina O ( Q ) -painiketta poistaaksesi nykyisen valokuvan.

 1. Paina O ( Q ) -painiketta.

  Näyttöön tulee vahvistusikkuna.

 2. Paina O ( Q ) -painiketta uudelleen.

  Poista kuva painamalla O ( Q ) -painiketta uudelleen. Poistu poistamatta kuvaa painamalla K .

Kalenterin toisto

Kalenterin toiston aikana voit poistaa kaikki valittuna päivänä otetut valokuvat korostamalla päivämäärän päivämääräluettelossa ja painamalla O ( Q ) -painiketta.

Kopioiden poistaminen

Jos toistonäytössä valittu kuva, kun O ( Q ) -painiketta painetaan, on tallennettu, kun kaksi muistikorttia oli asetettu paikalleen ja [ Backup ] tai [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] on valittuna [ Role play by card in Slot 2 ], sinua pyydetään valitsemaan, poistetaanko molemmat kopiot vai vain nykyisessä korttipaikassa oleva kopio ( Kopioiden poistaminen ).

Toistovalikko

Toistovalikon [ Poista ]-kohta sisältää seuraavat vaihtoehdot. Huomaa, että kuvien määrästä riippuen poistaminen saattaa kestää jonkin aikaa.

Vaihtoehto

Kuvaus

Q

[ Valittu ]

Poista valitut kuvat.

i

[ Valitse päivämäärä ]

Poista kaikki valittuna päivänä otetut kuvat ( Valitse päivämäärä ).

R

[ Kaikki ]

Poista kaikki kuvat toistettavaksi valitusta kansiosta. Jos laitteessa on kaksi korttia, voit valita kortin, jolta kuvat poistetaan.

Valittu

 1. Valitse kuvat.

  • Korosta kuva monivalitsimella ja valitse tai poista valinta W ( Y Valitut kuvat on merkitty O kuvakkeella (nähdäksesi korostetun kuvan koko näytöllä, pidä X / T painiketta painettuna).

  • Toista halutessasi valitaksesi lisää kuvia.

 2. Lopeta toiminto J

  Näyttöön tulee vahvistusikkuna; korosta [ Kyllä ] ja paina J

Valitse Päivämäärä

 1. Valitse päivämäärät.

  Korosta päivämäärä ja paina 2 valitaksesi kaikki korostettuna päivänä otetut kuvat. Valitut päivämäärät on merkitty M kuvakkeella. Toista halutessasi valitaksesi lisää päivämääriä; Jos haluat poistaa päivämäärän valinnan, korosta se ja paina 2 .

 2. Poista valittuina päivinä otetut kuvat.

  Paina J Näyttöön tulee vahvistusikkuna; korosta [ Kyllä ] ja paina J

Kaikki

 1. Valitse paikka.

  Paina 1 tai 3 korostaaksesi muistikorttipaikan, josta kuvat poistetaan, ja paina J .

 2. Poista kuvat.
  • Korosta [ Kyllä ] ja paina J poistaaksesi kaikki kuvat kansiosta, joka on tällä hetkellä valittuna toistovalikon [ Playback folder ] -kohdalle.

  • Huomaa, että kuvien määrästä riippuen poistaminen saattaa kestää jonkin aikaa.