WT-7

Kun valinnainen langaton WT-7-lähetin on liitetty kameraan, sitä voidaan käyttää muodostamaan yhteys tietokoneisiin, ftp-palvelimiin tai muihin laitteisiin Ethernetin tai langattomien verkkojen kautta.

Ennen WT-7:n käyttöä

Ennen kuin käytät WT-7:ää, varmista, että kameran ja WT-7:n laiteohjelmisto on päivitetty uusimpiin versioihin. Lisätietoja saat alueesi Nikonin verkkosivustolta.

Mitä WT-7 voi tehdä sinulle

WT-7:n avulla voit:

Lataa olemassa olevia valokuvia ja elokuvia ftp-palvelimelle tai tietokoneelle

Sen lisäksi, että voit kopioida kuvia tietokoneille (kuvansiirtotila), voit myös ladata ne ftp-palvelimille (ftp-lataustila). Kuvia voi ladata sitä mukaa, kun ne on otettu.

Ohjaa kameraa ja ota kuvia etänä tietokoneelta

Camera Control Pro 2:n (saatavana erikseen) asentaminen verkkotietokoneeseen antaa sinulle täydellisen hallinnan kameran asetuksista ja voit ottaa kuvia etänä ja tallentaa ne suoraan tietokoneen kiintolevylle (kameran ohjaustila).

Ohjaa kameraa ja ota kuvia etänä verkkoselaimella

Verkkoselaimen avulla voit ohjata kameraa verkkotietokoneista ja älylaitteista kauko-ohjauksella, joka ei vaadi erillistä sovellusta tai tietokoneohjelmistoa (http-palvelintila).

Yhdistäminen WT-7:llä

Liitä WT-7 kameran mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

Kytke lähetin päälle ja valitse [ Langaton lähetin (WT-7) ] > [ Langaton lähetin ] > [ Käytä ] kameran asetusvalikosta.

WT-7:n valikkokohdat

Kaikki WT-7:n valikkokohdat löytyvät asetusvalikosta kohdasta [ Langaton lähetin (WT-7) ]. Katso lisätietoja WT-7:n mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Katso lisätietoja WT-7:n mukana toimitetusta ohjekirjasta.