Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Tłumacz Google

TA USŁUGA MOŻE ZAWIERAĆ TŁUMACZENIA OBSŁUGIWANE PRZEZ GOOGLE. GOOGLE NIE UDZIELA ŻADNYCH GWARANCJI DOTYCZĄCYCH TŁUMACZEŃ, WYRAŻONYCH ANI DOROZUMIANYCH, W TYM GWARANCJI WIERNOŚCI I RZETELNOŚCI TŁUMACZENIA, ANI DOROZUMIANYCH GWARANCJI PRZYDATNOŚCI DO SPRZEDAŻY, PRZYDATNOŚCI DO OKREŚLONEGO CELU I NIENARUSZANIA PRAW.

Przewodniki użytkownika firmy Nikon Corporation (dalej zwana „Nikon”) zostały przetłumaczone dla wygody użytkownika z użyciem oprogramowania do tłumaczenia opartego o Tłumacza Google. W rozsądnym zakresie podjęto starania na rzecz zapewnienia wiernego tłumaczenia, jednakże należy pamiętać, że żadne tłumaczenie automatyczne nie jest bezbłędne ani nie jest przeznaczone do zastępowania pracy tłumaczy. Tłumaczenia są dostarczane w postaci usługi na rzecz użytkowników przewodników użytkownika Nikon i są oferowane „w stanie takim, w jakim są”. Nie udziela się żadnych gwarancji wyrażonych ani dorozumianych w zakresie wierności, rzetelności lub poprawności tłumaczeń z języka angielskiego na jakikolwiek inny język. Niektóre treści (jak obrazy, filmy, filmy w formacie Flash Video itp.) mogą nie zostać przetłumaczone dokładnie z uwagi na ograniczenia oprogramowania do tłumaczenia.

Tekstem oficjalnym jest angielskojęzyczna wersja przewodników użytkownika. Wszelkie rozbieżności lub różnice powstałe w wyniku tłumaczenia i obecne w tłumaczeniu nie są wiążące i nie wywołują skutków prawnych dla celów zgodności z przepisami lub egzekwowania prawa. W razie pytań dotyczących zgodności z prawdą informacji zawartych w przetłumaczonych przewodnikach użytkownika należy skorzystać z angielskojęzycznych wersji przewodników, które są wersjami oficjalnymi.

Nowa pozycja dla „ Zapisz pozycję ostrości ” w menu konfiguracji: „ Po zapisaniu ustawień użytkownika

Do opcji dostępnych dla opcji [ Zapisz pozycję ostrości ] w menu konfiguracji dodano opcję [ Po zapisaniu ustawień użytkownika ]. Dodano również pozycję [ Po wyłączeniu ], która pełni tę samą funkcję co we wcześniejszych wersjach oprogramowania sprzętowego aparat .

Opcja Opis
[ Po wyłączeniu ]
  • Po wybraniu opcji [ ON ] aparat zapisze aktualną pozycję ostrości po wyłączeniu i przywróci ją po ponownym włączeniu.
  • Działa tak samo jak we wcześniejszych wersjach oprogramowania aparat .
[ Po zapisaniu ustawień użytkownika ]
  • Po wybraniu opcji [ ON ] aparat zapisuje pozycję ostrości w ustawieniach użytkownika U1 do U3 . Aby zapisać pozycję ostrości dla każdego trybu ustawień użytkownika, użyj opcji [ Zapisz ustawienia użytkownika ] w menu konfiguracji.
  • Dla każdego z trybów od U1 do U3 można zapisać inną pozycję ostrości.
  • Zapisane pozycje ostrości zostaną przywrócone, gdy:

    • aparat włącza się w trybie U1 do U3 .
    • Tryb U1 do U3 wybierany jest z innego trybu.
  • Należy pamiętać, że aparat nie przywraca zapisanej pozycji ostrości, gdy podczas robienia zdjęć używany jest inny obiektyw niż ten, który został użyty do zapisania pozycji ostrości.