Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

„Google“ vertėjas

ŠIOJE PASLAUGOJE GALI BŪTI „GOOGLE“ SISTEMOS IŠVERSTO TEKSTO. „GOOGLE“ PAREIŠKIA NETEIKIANTI JOKIŲ SU IŠVERSTU TEKSTU SUSIJUSIŲ AIŠKIAI IŠREIKŠTŲ AR NUMANOMŲ GARANTIJŲ, ĮSKAITANT TIKSLUMO IR PATIKIMUMO GARANTIJAS BEI KITAS NUMANOMAS GARANTIJAS DĖL TINKAMUMO KOMERCINĖMS REIKMĖMS, TINKAMUMO KONKREČIAM TIKSLUI IR TEISĖS AKTŲ NEPAŽEIDŽIAMUMO.

Kad jums būtų patogiau, „Nikon Corporation“ (toliau vadinama „Nikon“) informaciniai žinynai išversti naudojant Google vertėjo teikiamą programinę įrangą. Išversto teksto tikslumą stengiamasi užtikrinti visomis pagrįstomis išgalėmis, tačiau joks automatinis vertimas nebus tobulas ir negalės pakeisti žmogaus atliekamo vertimo. Vertimo paslauga skirta Nikon informacinių žinynų naudotojams. Ji teikiama pagal principą „kaip yra“. Jokių aiškiai išreikštų ar numanomų garantijų dėl vertimo iš anglų kalbos į bet kurią kitą kalbą tikslumo, patikimumo ar teisingumo neteikiama. Dėl ribotų vertimo programinės įrangos galimybių kai kurie turinio elementai (pavyzdžiui, iliustracijos, vaizdo įrašai, Flash turinys ir kt.) gali būti išversti netiksliai.

Oficialus informacinių žinynų tekstas yra anglų kalba parašytoje versijoje. Išverstame tekste atsiradę prieštaravimai ar skirtumai nėra teisiškai įpareigojantys ir neturi jokios juridinės galios atitikties užtikrinimo arba priverstinio vykdymo reikmėms. Jei kyla klausimų dėl išverstuose informaciniuose žinynuose pateikiamos informacijos tikslumo, žiūrėkite žinynų versiją, parašytą anglų kalba. Ši versija yra oficialioji.

Connect to computer

G mygtukas U F tinklo meniu

Prisijunkite prie kompiuterių per belaidį LAN.

Network settings

Pridėti fotoaparatas tinklo profilius. Šį elementą taip pat galima naudoti norint pasirinkti iš esamų tinklo profilių.

Create profile

Kurkite naujus tinklo profilius ( 0 Tiesioginis belaidis ryšys su kompiuteriu ( Wi-Fi prieigos taško režimas) , Prisijungimas prie esamo tinklo per belaidį LAN ( Wi-Fi stoties režimas) ).

  • Jei jau yra daugiau nei vienas profilis, galite paspausti J , kad pasirinktumėte profilį ir prisijungtumėte prie pasirinkto tinklo.
  • Norėdami redaguoti esamą profilį, pažymėkite jį ir paspauskite 2 .
Pasirinkimas Aprašymas
[ General ]
  • [ Profile name ]: Pervadinti profilį.
  • [ Password protection ]: Pasirinkite [ On ], kad prieš keičiant profilį būtų reikalaujama įvesti slaptažodį. Norėdami pakeisti slaptažodį, pažymėkite [ On ] ir paspauskite 2 .
[ Wireless ]

Rodyti ryšio nustatymus, skirtus prisijungimui prie belaidžių tinklų.

  • Wi-Fi stoties režimas : koreguokite nustatymus, skirtus prisijungimui prie tinklo per maršrutizatorių.

    • [ SSID ]: Įveskite tinklo SSID .
    • [ Channel ]: Pasirenkamas automatiškai.
    • [ Authentication/encryption ]: Pasirinkite belaidžio tinklo šifravimo tipą.
    • [ Password ]: Įveskite tinklo slaptažodį.
  • Wi-Fi prieigos taško režimas : koreguokite tiesioginio belaidžio ryšio su fotoaparatas nustatymus.

    • [ SSID ]: Pasirinkite fotoaparatas SSID .
    • [ Channel ]: Pasirinkite [ Auto ] arba [ Manual ].
    • [ Authentication/encryption ]: Pasirinkite belaidžio tinklo šifravimo tipą.
    • [ Password ]: Pasirinkite fotoaparatas slaptažodį.
[ TCP/IP ]

Koreguokite Wi-Fi stoties režimo tinklo profilių TCP/IP nustatymus. Reikalingas IP adresas.

  • Jei [ Obtain automatically ] pasirinkta [ ON ], IP adresas ir potinklio kaukė bus gauti per DHCP serverį arba automatinio IP adresavimo būdu.
  • Pasirinkite [ OFF ], jei norite rankiniu būdu įvesti IP adresą ([ Address ]) ir potinklio kaukę ([ Mask ]).

Copy to/from card

Nukopijuokite sukurtus tinklo profilius į atminties korteles, kad galėtumėte jais dalytis su kitais fotoaparatais.

Pasirinkimas Aprašymas
[ Copy profile from card ]

Nukopijuokite profilius iš atminties kortelės šakninio katalogo į fotoaparatas profilių sąrašą.

  • Atvirų tinklo profilių kopijuoti negalima.
[ Copy profile to card ]

Nukopijuokite profilius iš fotoaparatas į atminties kortelę. Pažymėkite profilį ir paspauskite J , kad jį nukopijuotumėte į atminties kortelę.

  • Slaptažodžiu apsaugotų profilių kopijuoti negalima.

End current connection

Nutraukite ryšį su dabartiniu tinklu.

Connection type

Pasirinkite veikimo režimą, kuris bus naudojamas, kai fotoaparatas bus prijungta prie tinklo.

Pasirinkimas Aprašymas
[ Picture transfer ] Įkelkite nuotraukas į kompiuterį jas padarius arba įkelkite esamas nuotraukas iš fotoaparatas atminties kortelės.
[ Camera control ] Norėdami valdyti fotoaparatas ir nuotoliniu būdu fotografuoti iš kompiuterio, naudokite NX Tether programinę įrangą.

Options

Koreguokite įkėlimo nustatymus.

Auto upload

Pasirinkite [ ON ], kad pažymėtumėte naujas nuotraukas įkėlimui jas padarius.

  • Įkėlimas prasideda tik po to, kai nuotrauka įrašoma į atminties kortelę. Įsitikinkite, kad atminties kortelė įdėta į fotoaparatas .
  • Vaizdo įrašai neįkeliami automatiškai. Juos reikia įkelti iš atkūrimo ekrano ( 0 Nuotraukų pasirinkimas įkėlimui ).

Delete after upload

Pasirinkite [ ON ], kad nuotraukos iš fotoaparatas atminties kortelės būtų automatiškai ištrintos, kai įkėlimas bus baigtas.

  • Failai, pažymėti perkėlimui prieš pasirenkant [ ON ], neištrinami.
  • Kai kurių fotoaparatas operacijų metu trynimas gali būti sustabdytas.

Upload RAW + JPEG as

Įkeldami RAW + JPEG formato nuotraukas, pasirinkite, ar įkelti ir NEF ( RAW ), ir JPEG failus, ar tik NEF ( RAW ) arba JPEG kopiją.

Upload RAW + HEIF as

Įkeldami RAW + HEIF nuotraukas, pasirinkite, ar įkelti ir NEF ( RAW ), ir HEIF failus, ar tik NEF ( RAW ) arba HEIF kopiją.

Upload RAW video as

Įkeldami vaizdo įrašus, nufilmuotus vaizdo įrašymo meniu pasirinkus [ Video file type ] parinktį [ N-RAW 12-bit (NEV) ], pasirinkite, ar įkelti ir RAW , ir MP4 failus, ar tik MP4 kopiją.

Upload folder

Pažymėkite visas pasirinktame aplanke esančias nuotraukas įkėlimui. Žymėjimas bus pritaikytas visoms nuotraukoms, neatsižvelgiant į tai, ar jos buvo įkeltos anksčiau.

  • Vaizdo įrašai nebus pažymėti įkėlimui. Juos reikia įkelti iš atkūrimo ekrano.

Deselect all?

Pašalinkite įkėlimo žymėjimą nuo visų nuotraukų. Nuotraukų su piktograma „įkeliama“ įkėlimas bus nedelsiant nutrauktas.