„Google“ vertėjas
ŠIOJE PASLAUGOJE GALI BŪTI „GOOGLE“ SISTEMOS IŠVERSTO TEKSTO. „GOOGLE“ PAREIŠKIA NETEIKIANTI JOKIŲ SU IŠVERSTU TEKSTU SUSIJUSIŲ AIŠKIAI IŠREIKŠTŲ AR NUMANOMŲ GARANTIJŲ, ĮSKAITANT TIKSLUMO IR PATIKIMUMO GARANTIJAS BEI KITAS NUMANOMAS GARANTIJAS DĖL TINKAMUMO KOMERCINĖMS REIKMĖMS, TINKAMUMO KONKREČIAM TIKSLUI IR TEISĖS AKTŲ NEPAŽEIDŽIAMUMO.
Kad jums būtų patogiau, „Nikon Corporation“ (toliau vadinama „Nikon“) informaciniai žinynai išversti naudojant Google vertėjo teikiamą programinę įrangą. Išversto teksto tikslumą stengiamasi užtikrinti visomis pagrįstomis išgalėmis, tačiau joks automatinis vertimas nebus tobulas ir negalės pakeisti žmogaus atliekamo vertimo. Vertimo paslauga skirta Nikon informacinių žinynų naudotojams. Ji teikiama pagal principą „kaip yra“. Jokių aiškiai išreikštų ar numanomų garantijų dėl vertimo iš anglų kalbos į bet kurią kitą kalbą tikslumo, patikimumo ar teisingumo neteikiama. Dėl ribotų vertimo programinės įrangos galimybių kai kurie turinio elementai (pavyzdžiui, iliustracijos, vaizdo įrašai, Flash turinys ir kt.) gali būti išversti netiksliai.
Oficialus informacinių žinynų tekstas yra anglų kalba parašytoje versijoje. Išverstame tekste atsiradę prieštaravimai ar skirtumai nėra teisiškai įpareigojantys ir neturi jokios juridinės galios atitikties užtikrinimo arba priverstinio vykdymo reikmėms. Jei kyla klausimų dėl išverstuose informaciniuose žinynuose pateikiamos informacijos tikslumo, žiūrėkite žinynų versiją, parašytą anglų kalba. Ši versija yra oficialioji.
Connect to other cameras
G mygtukas U F tinklo meniu
Prijunkite prie kitų fotoaparatų, kad sinchronizuotumėte užraktą arba laikrodį.
Synchronized release
Pasirinkite [ ON ], kad sinchronizuotumėte užrakto atleidimas su tame pačiame tinkle esančių fotoaparatų užrakto atleidimu.
Network settings
Pridėti fotoaparatas tinklo profilius. Šį elementą taip pat galima naudoti norint pasirinkti iš esamų tinklo profilių.
Create profile
Kurti naujus tinklo profilius ( 0 Sinchronizuotas išleidimas ).
- Jei jau yra daugiau nei vienas profilis, galite paspausti J , kad pasirinktumėte profilį ir prisijungtumėte prie pasirinkto tinklo.
- Norėdami redaguoti esamą profilį, pažymėkite jį ir paspauskite 2 .
| Pasirinkimas | Aprašymas |
|---|---|
| [ General ] |
|
| [ TCP/IP ] | Koreguokite TCP/IP nustatymus. Reikalingas IP adresas.
|
Copy to/from card
Nukopijuokite sukurtus tinklo profilius į atminties korteles, kad galėtumėte jais dalytis su kitais fotoaparatais.
| Pasirinkimas | Aprašymas |
|---|---|
| [ Copy profile from card ] | Nukopijuokite profilius iš atminties kortelės šakninio katalogo į fotoaparatas profilių sąrašą.
|
| [ Copy profile to card ] | Nukopijuokite profilius iš fotoaparatas į atminties kortelę. Pažymėkite profilį ir paspauskite J , kad jį nukopijuotumėte į atminties kortelę.
|
End current connection
Nutraukite ryšį su dabartiniu tinklu.
Master/remote
Kiekvienam fotoaparatas pasirinkite vaidmenį: „pagrindinis“ arba „nuotolinis“. Paspaudus pagrindinio fotoaparatas užrakto atleidimas mygtuką, atleidžiami visų nuotolinių fotoaparatų, esančių tame pačiame tinkle ir toje pačioje grupėje, užraktai.
Group settings
Kameras galima sugrupuoti sinchronizuotam atleidimas , o į kiekvieną grupę galima pridėti nuotolines kameras. Perjungiant grupes taip pat perjungiamos nuotolinės fotoaparatas , kurias valdo pagrindinė kamera.
- Šis elementas galimas tik tada, kai [ Master camera ] pasirinkta kaip [ Master/remote ].
New
Sukurkite grupės nustatymus.
- Jei jau yra daugiau nei vienas grupės nustatymas, kryptiniu valdikliu pasirinkite grupę ir paspauskite J
- Norėdami redaguoti esamą grupės nustatymą, pažymėkite jį ir paspauskite 2 .
| Pasirinkimas | Aprašymas |
|---|---|
| [ Display name ] | Įveskite nuotolinės fotoaparatas grupės rodomą pavadinimą. |
| [ Group name ] | Įveskite sinchronizuotų kamerų grupės pavadinimą. |
| [ Remote camera list ] | Peržiūrėkite nuotolinės fotoaparatas būseną ( 0 Nuotolinės kameros būsenos peržiūra ). |
Copy to/from card
Nukopijuokite grupės nustatymus į atminties korteles, kad galėtumėte jais dalytis su kitais fotoaparatais.
| Pasirinkimas | Aprašymas |
|---|---|
| [ Copy from card ] | Pridėkite grupės nustatymus į fotoaparatas iš atminties kortelės. Pažymėkite grupę ir paspauskite J , kad pridėtumėte juos prie fotoaparatas . |
| [ Copy to card ] | Nukopijuokite grupės nustatymus iš fotoaparatas į atminties kortelę. Pažymėkite grupę ir paspauskite 2 , kad būtų rodomas paskirties vietų sąrašas. Pasirinkite paskirties vietą ir paspauskite J , kad nukopijuotumėte grupės nustatymus į atminties kortelę. |
Group name
Įveskite nuotolinių kamerų grupės pavadinimą. Suderinus nuotolinių fotoaparatas grupės pavadinimą su tuo, kuris nustatytas pagrindinei fotoaparatas tame pačiame tinkle naudojant [ Group settings ] > [ Group name ], pagrindinė fotoaparatas gali atleidimas tos pačios grupės nuotolinių kamerų užraktus.
- Šis elementas galimas tik tada, kai [ Master/remote ] pasirinkta [ Remote camera ].
Synchronize date and time
Nustatykite nuotolinių fotoaparatų laikrodžius pagal pagrindinio fotoaparatas nurodytą datą ir laiką ( 0 Fotoaparatų laikrodžių sinchronizavimas ).
Overwrite copyright info
Pasirinkus šią parinktį, visų šiuo metu prijungtų nuotolinių kamerų autorių teisių informacija perrašoma pagrindiniame fotoaparatas saugoma autorių teisių informacija.
