عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

Türkçe

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Z 7II/Z 6II Referansehåndbok

 Gå tilbake til indeksen for Nikons online-dokumentasjon

Søk etter andre produktmanualer
 Nedlastingsenter

Nøkkelordsøk

 Skriv inn nøkkelord, ikke setninger.

Innholdsfortegnelse

Dette kameraet har oppdatert firmware med ekstra funksjoner. For mer informasjon, se Endringer gjort via fastvareoppdateringer .

Bli kjent med kameraet

Første steg

Grunnleggende fotografering og avspilling

Grunnleggende innstillinger

Skytekontroller

i -menyen

Avspilling

Menyguide

Etablere trådløse tilkoblinger til datamaskiner eller smartenheter

Kablede tilkoblinger til datamaskiner og HDMI-enheter

Blitsfotografering på kamera

Ekstern blitsfotografering

Feilsøking

Tekniske merknader

Håndbøker for kitobjektiver

Endringer gjort via fastvareoppdateringer

© Nikon Corporation