عربي

Български

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenščina

Srpski

Svenska

Türkçe

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Ghid de referință Z 7II / Z 6II

 Revenire la indexul documentației online Nikon

Căutați alte manuale de produse
 Centru de descărcare

Căutare cuvânt cheie

 Introduceți cuvinte cheie, nu propoziții.

Cuprins

Această cameră are firmware actualizat cu funcții adăugate. Pentru mai multe informații, consultați Modificări efectuate prin actualizări de firmware .

Cunoașterea camerei foto

Primii pasi

Fotografie și redare de bază

Setări de bază

Comenzi de fotografiere

Meniul i

Redare

Ghid de meniu

Stabilirea conexiunilor wireless la computere sau dispozitive inteligente

Conexiuni cablate la computere și dispozitive HDMI

Fotografie cu bliț pe cameră

Fotografie cu bliț la distanță

Depanare

Note tehnice

Manuale pentru lentile kit

Modificări efectuate prin actualizări de firmware

© Nikon Corporation