Huomioi seuraavat seikat videoita tallennettaessa:

 • Muistikortin kirjoitusnopeudesta riippuen kuvaus saattaa päättyä ennen enimmäispituutta ( Kuvakoko/kuvataajuus ja elokuvan laatu ) on saavutettu.

 • Huomaa, että [ Face-priority AF ] -toiminnolla tunnistettavien kohteiden määrä laskee elokuvan tallennuksen aikana.

 • 0 -kuvake ( Movies ) osoittaa, että elokuvia ei voi tallentaa.

 • [ Pistemittaus ] ei ole käytettävissä elokuvan tallennuksen aikana.

 • Salamavalo ( Kamerassa olevan salaman käyttäminen ) ei voi käyttää.

Elokuvan tallennus: Valotustila
 • Jos kohde on yli- tai alivalottunut tilassa P tai S , poistu ja käynnistä live-näkymä uudelleen tai valitse tila A ja säädä aukkoa.

 • Seuraavia valotusasetuksia voidaan säätää kuvaamisen aikana:

tila

Aukko

Suljinnopeus

ISO-herkkyys2

P , S 1

3

A

4

3

M

4

4

44

 1. Valotuksen ohjaus tilassa S on sama kuin tilassa P .

 2. Jos [ On ] on valittu [ Electronic VR ] -asetukseksi elokuvan kuvausvalikossa, kun ISO-herkkyys on asetettu arvoon Hi 0,3 - Hi 5, ISO-herkkyys rajoitetaan arvoon 102 400.

 3. ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita käyttämällä [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Suurin herkkyys ] videokuvausvalikon kohdasta.

 4. Jos [ Päällä ] on valittuna [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Automaattinen ISO-säätö (tila M) ] videokuvausvalikossa, ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita kohdassa [ Suurin herkkyys ].

Valkotasapainon säätäminen elokuvan tallennuksen aikana

Valkotasapainoa voidaan säätää elokuvan tallennuksen aikana pitämällä U -painiketta painettuna ja kiertämällä pääkomentokiekkoa. Jos [ Auto ] tai [ Fluorescent ] on valittuna, alivaihtoehto voidaan valita kääntämällä alikomennon valintakiekkoa.

Elokuvien tallentaminen tilassa M

M -tilassa suljinnopeus voidaan asettaa arvoihin välillä 1 / 25 s - 1 / 8000 s (hitain käytettävissä oleva suljinaika vaihtelee kuvanopeuden mukaan).

Langattomat kauko-ohjaimet ja kaukosäätimen johdot

Jos [ Tallenna videoita ] on valittu mukautetulle asetukselle g2 [ Mukautetut ohjaimet ] > [ Laukaisupainike ], valinnaisten langattomien kaukosäätimien ja kaukosäätimen johtojen laukaisupainikkeet voidaan painaa puoliväliin reaaliaikanäkymän käynnistämiseksi tai ne voidaan painaa kokonaan alas. aloittaaksesi ja lopettaaksesi elokuvan tallennuksen.

Ulkoisen mikrofonin käyttäminen

Valinnaisia ME-1 stereomikrofoneja tai langattomia ME-W1 mikrofoneja voidaan käyttää elokuvan äänen tallentamiseen.