Seuraa alla olevia ohjeita valitaksesi nykyisen kuvan lähetettäväksi älylaitteeseen, tietokoneeseen tai ftp-palvelimeen.

 • Ladattavien kuvien valitsemiseen käytettävät i -valikon kohdat vaihtelevat liitetyn laitteen tyypin mukaan:

  • [ Valitse lähetettäväksi älylaitteeseen ]: Näkyy, kun kamera on yhdistetty älylaitteeseen sisäänrakennetun Bluetoothin kautta käyttämällä [ Yhdistä älylaitteeseen ] asetusvalikossa ( Yhdistä älylaitteeseen ).

  • [ Valitse lähetettäväksi tietokoneeseen ]: Näkyy, kun kamera on yhdistetty tietokoneeseen sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden kautta käyttämällä asetusvalikon [ Yhdistä tietokoneeseen (sisäänrakennettu Wi-Fi) ] avulla ( Yhdistä tietokoneeseen (sisäänrakennettu Wi-Fi) ).

  • [ Valitse lähetettäväksi (langallinen LAN/WT) ]: Näkyy, kun kamera on kytketty tietokoneeseen tai ftp-palvelimeen Ethernetin tai valinnaisen langattoman WT-6-lähettimen kautta käyttämällä asetusvalikon kohtaa [ Langallinen LAN/WT ] ( Kiinteä LAN/WT ).

 • Elokuvia ei voi valita ladattavaksi, kun kamera on yhdistetty älylaitteeseen SnapBridge-sovelluksen kautta.

 • Muilla tavoilla ladattujen elokuvien enimmäistiedostokoko on 4 Gt.

 1. Valitse haluamasi kuva ja paina i -painiketta.

 2. Korosta [ Valitse lähettääksesi älylaitteeseen ], [ Valitse lähettääksesi tietokoneeseen ] tai [ Valitse lähetettäväksi (langallinen LAN/WT) ] ja paina J .

  Älylaitteille tarkoitetut kuvat on merkitty W -kuvakkeella, kun taas tietokoneelle tai ftp-palvelimelle tarkoitetut kuvat on merkitty u -merkillä.

Lähetysmerkinnän poistaminen

Poista latausmerkintä toistamalla vaiheet 1 ja 2.