Seuraavaa Nikon-ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa:

Tietokoneohjelmisto

Nikon-tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta ja tallenna valokuvat suoraan tietokoneen kiintolevylle. PC-yhteyden ilmaisin ( c ) näkyy kameran yläohjauspaneelissa, jos Camera Control Pro 2 käynnistetään, kun kamera on liitettynä tietokoneeseen.

  • NX Tether : Käytä kytkettyyn valokuvaukseen, kun kamera on kytketty tietokoneeseen. Valotusta, valkotasapainoa ja muita kameran asetuksia voidaan säätää etänä käyttämällä tietokoneen näytön säätimiä.

  • NX Studio * : Katsele ja muokkaa Nikonin digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studiolla voidaan hienosäätää tiedostoja Nikonin ainutlaatuisessa NEF/NRW (RAW) -muodossa ja muuntaa ne JPEG- tai TIFF-muotoon (NEF/RAW-käsittely). Se tukee NEF/NRW (RAW) -kuvien lisäksi myös Nikon-digitaalikameroilla otettuja JPEG- ja TIFF-kuvia esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

    • Nykyisten käyttäjien tulee ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta tai avaamaan NEF (RAW) -kuvia.

  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fin kautta.

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

Älypuhelinsovelluksia voi ladata Apple App Storesta® tai Google Play™ -kaupasta. Vieraile Nikonin verkkosivustolla saadaksesi viimeisimmät tiedot.

SnapBridge : Lataa valokuvia ja elokuvia kamerasta älylaitteeseesi langattoman yhteyden kautta.