Sijaintitiedot ja seurantalokit
  • Jos [ Päällä ] on valittu asetusvalikon [ Sijaintitiedot (sisäänrakennettu) ] > [ Tallenna sijaintitiedot ] -asetukseksi tai lokin seuranta on käynnissä, kamera jatkaa lokin ja/tai sijainnin hakemista, vaikka se olisi pois päältä.

  • Henkilökohtaisia tietoja voidaan päätellä jälkilokiin tallennetuista tai valokuviin ja elokuviin upotetuista sijaintitiedoista. Ole varovainen, kun jaat valokuvia, elokuvia tai jälkilokeja tai lähetät niitä Internetiin tai muihin paikkoihin, joissa kolmannet osapuolet voivat katsella niitä. Muista lukea myös "Tietojen tallennuslaitteiden hävittäminen" ( Tiedontallennuslaitteiden hävittäminen ).

Navigointi

Tämä tuote on kamera. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi navigointi- tai mittauslaitteena.

  • Kameran ilmoittama sijainti on vain likimääräinen. Sitä ei saa käyttää maanmittaukseen tai navigointiin matkustaessasi lentäen tai autolla, kävellen tai muulla tavalla.

Käyttö ulkomailla
  • Tarkista ennen matkaa matkatoimistoltasi tai vierailemiesi maiden suurlähetystöltä tai matkailuvirastolta tietoja rajoituksista, jotka voivat koskea sijaintitietojen tallennusta tukevien kameroiden käyttöä. Esimerkiksi Kiina kieltää sijaintitietojen luvattoman tallentamisen. Valitse [ Off ] kohdassa [ Record location data ].

  • Joulukuusta 2019 alkaen paikkatietotoiminto ei välttämättä toimi odotetulla tavalla Kiinassa ja Kiinan rajan läheisyydessä.