Valitse salaman synkronointinopeus.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ 1/250 s (automaattinen FP) ]

Automaattinen nopea FP-synkronointi on käytössä yhteensopivien salamalaitteiden kanssa, ja muiden salamalaitteiden enimmäistäsmäysnopeudeksi on asetettu 1/250 s .

  • Kun kamera näyttää valotusajaksi 1/250 s tilassa P tai A , automaattinen nopea FP - synkronointi aktivoituu, jos todellinen suljinaika on nopeampi kuin 1/250 s . Jos salama tukee automaattista nopeaa FP-synkronointia, kamera voi valita jopa 1/8000 s suljinajan .

  • Tiloissa S ja M käyttäjä voi valita jopa 1/8000 s suljinajan , kun käytetään salamalaitteita, jotka tukevat automaattista nopeaa FP-synkronointia.

[ 1/250 s ]

Salaman synkronointinopeus asetettu valittuun arvoon, joka voi olla 1/250 - 1/60 s .

[ 1/200 s ]

[ 1/160 s ]

[ 1/125 s ]

[ 1/100 s ]

[ 1/80 s ]

[ 1/60 s ]

Suljinnopeuden korjaaminen salaman synkronoinnin nopeusrajoituksella

Tiloissa S ja M suljinaika voidaan asettaa mukautetussa asetuksessa e1 [ Salaman synkronointinopeus ] valittuun arvoon valitsemalla seuraava suljinaika hitaimman mahdollisen suljinajan (30 s tai % ) jälkeen. X (salaman synkronoinnin ilmaisin) näkyy etsimessä ja yläohjauspaneelissa yhdessä salaman täsmäysnopeuden kanssa.

Automaattinen nopea FP-synkronointi
  • Automaattinen nopea FP-synkronointi mahdollistaa salaman käytön suurimmalla kameran tukemalla suljinnopeudella. Kun [ 1/250 s (Auto FP) ] on valittuna, kamera ottaa automaattisesti käyttöön automaattisen nopean FP-täsmäyksen salaman täsmäysnopeutta nopeammilla suljinnopeuksilla. Tämä mahdollistaa suurimman aukon valitsemisen pienentääksesi syväterävyyttä, vaikka kohde olisi taustavalaistu kirkkaassa auringonvalossa.

  • Salaman tietonäytössä näkyy "FP", kun [ 1/250 s (Auto FP) ] on valittuna.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Automaattinen tarkennus

b: Mittaus/valotus

c: Ajastimet/AE-lukko

d: Kuvaus/näyttö

e: Haarukointi/salama

f: Säätimet

g: Elokuva