Valitse tiedostojen numerointivaihtoehto.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ Päällä ]

Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan kameraan, tiedostojen numerointi jatkuu viimeksi käytetystä numerosta. Tämä yksinkertaistaa tiedostojen hallintaa minimoimalla päällekkäisten tiedostonimien esiintymisen, kun käytetään useita kortteja.

[ Pois ]

Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan, tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001. Jos nykyinen kansio sisältää jo kuvia, tiedostojen numerointi jatkuu sen sijaan nykyisen kansion suurimmasta tiedostonumerosta. Jos valitset [ Off ] sen jälkeen, kun olet valinnut [ Päällä ], kamera tallentaa nykyisen tiedostonumeron. Tiedostojen numerointi jatkuu aiemmin tallennetusta arvosta, kun seuraavan kerran valitaan [ Päällä ].

[ Nollaa ]

Palauta tiedostonumerointi [ Päällä ]. Jos nykyinen kansio on tyhjä, tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001 seuraavan kuvan ottamisen yhteydessä. Jos nykyinen kansio sisältää kuvia, seuraavalle otetulle kuvalle annetaan tiedostonumero lisäämällä yksi nykyisen kansion korkeimpaan tiedostonumeroon.

Tiedoston numerojärjestys
  • Jos kuva otetaan, kun nykyinen kansio sisältää kuvan, jonka numero on 9999, uusi kansio luodaan ja tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001.

  • Kun nykyisen kansion numero saavuttaa 999, kamera ei voi enää luoda uusia kansioita ja suljin poistetaan käytöstä, jos:

    • Nykyinen kansio sisältää 5000 kuvaa (lisäksi elokuvan tallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen elokuvan tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaa kansioon, jossa on yli 5000 tiedostoa)

    • Nykyinen kansio sisältää kuvan numerolla 9999 (lisäksi elokuvan tallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen elokuvan tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi tiedoston numeroon yli 9999)

    Jatka kuvaamista valitsemalla mukautetussa asetuksessa d7 [ Tiedostonumerosekvenssi ] [ Nollaa ] ja alusta sitten joko nykyinen muistikortti tai aseta uusi muistikortti.

Kansion numerointi
  • Jos kuva otetaan, kun nykyisessä kansiossa on 5000 kuvaa tai kuva, jonka numero on 9999, uusi kansio luodaan ja valitaan nykyiseksi kansioksi.

  • Uudelle kansiolle on määritetty nykyistä kansion numeroa yhtä korkeampi numero. Jos kyseisellä numerolla varustettu kansio on jo olemassa, uudelle kansiolle annetaan pienin saatavilla oleva kansionumero.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Autofocus01

b: Mittaus/valotus

c: Ajastimet/AE-lukko

d: Kuvaus/näyttö

e: Haarukointi/salama

f: Säätimet

g: Elokuva