Valitse salaman synkronointinopeus.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ 1/200 s (automaattinen FP) ]

Auto FP nopea synkronointi on käytössä yhteensopivilla salamalaitteilla ja suurin täsmäysnopeus muille salamat asetetaan 1/200 s.

  • Kun kamera osoittaa suljinaika 1/200 s tilassa P tai A, automaattinen FP nopea synkronointi aktivoituu, jos todellinen sulkimen nopeus on nopeampi kuin 1/200 s. Jos salama tukee automaattista nopeaa FP-sync, kamera voi valita valotusajalla niin nopeasti kuin 1/8000 s.

  • Vuonna S ja M, käyttäjä voi valita valotusajalla niin nopeasti kuin 1/8000 s käytettäessä salamat, jotka tukevat automaattista FP nopeiden synkronointi.

[ 1/200 s ]

Salamatäsmäysaikaa asettaa valitun arvon, joka voi olla 1/200 ja 1/60 s.

[ 1/160 s ]

[ 1/125 s ]

[ 1/100 s ]

[ 1/80 s ]

[ 1/60 s ]

Suljinnopeuden korjaaminen salaman synkronoinnin nopeusrajoituksella

Tiloissa S ja M suljinaika voidaan asettaa mukautetussa asetuksessa e1 [ Salaman synkronointinopeus ] valittuun arvoon valitsemalla seuraava suljinaika hitaimman mahdollisen suljinajan (30 s tai % ) jälkeen. X (salaman synkronoinnin ilmaisin) näkyy etsimessä ja ohjauspaneelissa yhdessä salaman täsmäysnopeuden kanssa.

Automaattinen nopea FP-synkronointi
  • Automaattinen nopea FP-synkronointi mahdollistaa salaman käytön suurimmalla kameran tukemalla suljinnopeudella. Kun [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittuna, kamera ottaa automaattisesti käyttöön automaattisen nopean FP-täsmäyksen salaman täsmäysnopeutta nopeammilla suljinnopeuksilla. Tämä mahdollistaa suurimman aukon valitsemisen pienentääksesi syväterävyyttä, vaikka kohde olisi taustavalaistu kirkkaassa auringonvalossa.

  • Salaman tietonäytössä näkyy "FP", kun automaattinen [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittuna.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Autofocus01

b: Mittaus/valotus

c: Ajastimet/AE-lukko

d: Kuvaus/näyttö

e: Haarukointi/salama

f: Säätimet

g: Elokuva