Despre acest manual

Simboluri

Următoarele simboluri și convenții sunt utilizate în acest manual. Folosiți-le pentru a vă ajuta să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

D

Această pictogramă marchează note, informații care trebuie citite înainte de a utiliza acest produs.

A

Această pictogramă marchează sfaturi, informații suplimentare pe care le puteți găsi utile atunci când utilizați acest produs.

0

Această pictogramă marchează referiri la alte secțiuni din acest manual.

Convenții

  • Această cameră utilizează carduri de memorie SD, SDHC și SDXC, la care se face referire în acest manual drept „carduri de memorie”. SD, SDHC și SDXC pot fi, uneori, denumite și „carduri de memorie SD”.

  • În acest manual, încărcătoarele de baterii sunt denumite „încărcătoare de baterii” sau „încărcătoare”.

  • În acest manual, afișajul de pe monitorul camerei și vizorul în timpul fotografierii este denumit „afișaj de fotografiere”; în cele mai multe cazuri, ilustrațiile arată monitorul.

  • În acest manual, smartphone-urile și tabletele sunt denumite „dispozitive inteligente”.

  • În acest manual, termenul „setări implicite” este folosit pentru a se referi la setările în vigoare la livrare. Explicațiile din acest manual presupun că sunt utilizate setările implicite.

APentru siguranta ta

„Pentru siguranța dumneavoastră” conține instrucțiuni importante de siguranță. Asigurați-vă că le citiți înainte de a utiliza camera. Pentru mai multe informații, consultați „Pentru siguranța dumneavoastră” ( Pentru siguranța dumneavoastră ).