Notificări

 • Nicio parte a manualelor incluse cu acest produs nu poate fi reprodusă, transmisă, transcrisă, stocată într-un sistem de recuperare sau tradusă în orice limbă, sub nicio formă, prin orice mijloc, fără permisiunea prealabilă scrisă a Nikon.

 • Nikon își rezervă dreptul de a modifica aspectul și specificațiile hardware-ului și software-ului descrise în aceste manuale în orice moment și fără notificare prealabilă.

 • Nikon nu va fi responsabil pentru nicio daune rezultate din utilizarea acestui produs.

 • Deși s-au depus toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile din aceste manuale sunt exacte și complete, am aprecia dacă ați aduce orice erori sau omisiuni în atenția reprezentantului Nikon din zona dumneavoastră (adresa furnizată separat).

Notă privind interzicerea copierii sau reproducerii

Rețineți că simpla deținere a materialului care a fost copiat sau reprodus digital cu ajutorul unui scaner, cameră digitală sau alt dispozitiv poate fi pedepsită prin lege.

 • Articolele interzise de lege să fie copiate sau reproduse

  Nu copiați sau reproduceți bani de hârtie, monede, valori mobiliare, obligațiuni guvernamentale sau obligațiuni guvernamentale locale, chiar dacă astfel de copii sau reproduceri sunt ștampilate cu „Eșantion”.

  Copierea sau reproducerea monedelor de hârtie, monedelor sau titlurilor de valoare care circulă într-o țară străină este interzisă.

  Cu excepția cazului în care a fost obținută permisiunea prealabilă a guvernului, este interzisă copierea sau reproducerea mărcilor poștale neutilizate sau a cărților poștale emise de guvern.

  Este interzisă copierea sau reproducerea ștampilelor emise de guvern și a documentelor certificate prevăzute de lege.

 • Atenționări la anumite copii și reproduceri

  Guvernul a emis avertismente cu privire la copii sau reproduceri ale valorilor mobiliare emise de companii private (acțiuni, facturi, cecuri, certificate cadou etc.), abonamente de navetiști sau tichete de cupoane, cu excepția cazului în care trebuie furnizat un minim de copii necesare pentru uz comercial. de către o companie. De asemenea, nu copiați sau reproduceți pașapoartele emise de guvern, licențe emise de agenții publice și grupuri private, cărți de identitate și bilete, cum ar fi permisele și cupoanele de masă.

 • Respectați notificările privind drepturile de autor

  Conform legii drepturilor de autor, fotografiile sau înregistrările cu lucrări protejate prin drepturi de autor realizate cu camera foto nu pot fi utilizate fără permisiunea deținătorului drepturilor de autor. Se aplică excepții pentru utilizarea personală, dar rețineți că chiar și utilizarea personală poate fi restricționată în cazul fotografiilor sau înregistrărilor exponatelor sau al spectacolelor live.

Utilizați numai accesorii electronice marca Nikon

Camerele Nikon sunt proiectate la cele mai înalte standarde și includ circuite electronice complexe. Numai accesoriile electronice marca Nikon (inclusiv lentile, încărcătoare, baterii, adaptoare de ca și accesorii bliț) certificate de Nikon special pentru utilizarea cu această cameră digitală Nikon sunt proiectate și dovedit că funcționează în conformitate cu cerințele operaționale și de siguranță ale acestui circuit electronic.

Utilizarea accesoriilor electronice non-Nikon poate deteriora camera și poate anula garanția dvs. Nikon. Utilizarea bateriilor Li-ion reîncărcabile de la terți care nu poartă sigiliul olografic Nikon prezentat în dreapta poate interfera cu funcționarea normală a camerei sau poate duce la supraîncălzirea, aprinderea, ruperea sau scurgerea bateriilor.

Pentru mai multe informații despre accesoriile marca Nikon, contactați un dealer local autorizat Nikon.

Înainte de a face fotografii importante

Înainte de a face fotografii în ocazii importante (cum ar fi la nunți sau înainte de a lua camera într-o călătorie), faceți o fotografie de probă pentru a vă asigura că camera funcționează normal. Nikon nu va fi tras la răspundere pentru daune sau pierderi de profit care pot rezulta din funcționarea defectuoasă a produsului.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Ca parte a angajamentului Nikon „Învățare pe tot parcursul vieții” față de asistența și educația continuă pentru produse, informații actualizate continuu sunt disponibile online pe următoarele site-uri:

Vizitați aceste site-uri pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre produse, sfaturi, răspunsuri la întrebări frecvente (Întrebări frecvente) și sfaturi generale despre imagistica digitală și fotografie. Informații suplimentare pot fi disponibile de la reprezentantul Nikon din zona dumneavoastră. Consultați următoarea adresă URL pentru informații de contact: https://imaging.nikon.com/