Următorul software Nikon poate fi utilizat cu aparatul foto:

Program de calculator

Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon. Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Camera Control Pro 2 (disponibil pentru achiziție): controlați camera de la distanță de pe un computer și salvați fotografiile direct pe hard diskul computerului.

  • ViewNX‑i * : Mai mult decât un instrument pentru vizualizarea și editarea fotografiilor și filmelor realizate cu camerele digitale Nikon, ViewNX‑i poate fi utilizat în combinație cu alte aplicații de imagistică Nikon pentru a vă ajuta să obțineți la maximum imaginile dvs. De asemenea, oferă acces fără probleme la serviciile online.

    • Utilizatorii existenți ar trebui să descarce cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu accepte camera.

  • Capture NX‑D : Reglați fin fotografiile realizate în formatele unice NEF/NRW (RAW) de la Nikon sau convertiți-le în JPEG sau TIFF (procesare NEF/RAW). Capture NX‑D poate fi folosit nu numai cu fotografii NEF/NRW (RAW), ci și cu fotografii JPEG și TIFF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.

  • Utilitar transmițător fără fir: utilitarul transmițător fără fir este necesar dacă camera trebuie să fie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini prin Wi-Fi.

Aplicații pentru smartphone (tabletă).

SnapBridge : Descărcați fotografii și filme de pe cameră pe dispozitivul dvs. inteligent printr-o conexiune fără fir.

  • Aplicațiile SnapBridge pot fi descărcate din Apple App Store® sau de pe Google Play™.

  • Vizitați site-ul web Nikon pentru cele mai recente informații despre aplicațiile SnapBridge.