Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

„Google“ vertėjas

ŠIOJE PASLAUGOJE GALI BŪTI „GOOGLE“ SISTEMOS IŠVERSTO TEKSTO. „GOOGLE“ PAREIŠKIA NETEIKIANTI JOKIŲ SU IŠVERSTU TEKSTU SUSIJUSIŲ AIŠKIAI IŠREIKŠTŲ AR NUMANOMŲ GARANTIJŲ, ĮSKAITANT TIKSLUMO IR PATIKIMUMO GARANTIJAS BEI KITAS NUMANOMAS GARANTIJAS DĖL TINKAMUMO KOMERCINĖMS REIKMĖMS, TINKAMUMO KONKREČIAM TIKSLUI IR TEISĖS AKTŲ NEPAŽEIDŽIAMUMO.

Kad jums būtų patogiau, „Nikon Corporation“ (toliau vadinama „Nikon“) informaciniai žinynai išversti naudojant Google vertėjo teikiamą programinę įrangą. Išversto teksto tikslumą stengiamasi užtikrinti visomis pagrįstomis išgalėmis, tačiau joks automatinis vertimas nebus tobulas ir negalės pakeisti žmogaus atliekamo vertimo. Vertimo paslauga skirta Nikon informacinių žinynų naudotojams. Ji teikiama pagal principą „kaip yra“. Jokių aiškiai išreikštų ar numanomų garantijų dėl vertimo iš anglų kalbos į bet kurią kitą kalbą tikslumo, patikimumo ar teisingumo neteikiama. Dėl ribotų vertimo programinės įrangos galimybių kai kurie turinio elementai (pavyzdžiui, iliustracijos, vaizdo įrašai, Flash turinys ir kt.) gali būti išversti netiksliai.

Oficialus informacinių žinynų tekstas yra anglų kalba parašytoje versijoje. Išverstame tekste atsiradę prieštaravimai ar skirtumai nėra teisiškai įpareigojantys ir neturi jokios juridinės galios atitikties užtikrinimo arba priverstinio vykdymo reikmėms. Jei kyla klausimų dėl išverstuose informaciniuose žinynuose pateikiamos informacijos tikslumo, žiūrėkite žinynų versiją, parašytą anglų kalba. Ši versija yra oficialioji.

Naujas elementas „ Save focus position “ nustatymų meniu: „ On saving user settings

Sąrankos meniu esančioms [ Save focus position ] parinktims pridėta [ On saving user settings ]. Taip pat pridėtas elementas [ At power off ], kuris atlieka tą pačią funkciją kaip ir ankstesnėse fotoaparatas programinės įrangos versijose.

Pasirinkimas Aprašymas
[ At power off ]
  • Pasirinkus [ ON ], išjungus fotoaparatą, fotoaparatas išsaugos dabartinę fokusavimo padėtį ir atkurs ją kitą kartą įjungus.
  • Veikia taip pat, kaip ir ankstesnėse fotoaparatas programinės įrangos versijose.
[ On saving user settings ]
  • Pasirinkus [ ON ], fotoaparatas išsaugo fokusavimo padėtį naudotojo nustatymuose U1 iki U3 . Norėdami išsaugoti fokusavimo padėtį kiekvienam naudotojo nustatymų režimui, naudokite sąrankos meniu parinktį [ Save user settings ].
  • Kiekvienam iš U1 U3 režimų galima išsaugoti skirtingą fokusavimo padėtį.
  • Išsaugotos fokusavimo pozicijos bus atkurtos, kai:

    • fotoaparatas įjungtas U1 U3 režimu.
    • U1 U3 režimas pasirinktas iš kito režimo.
  • Atminkite, kad fotoaparatas neatkuria išsaugotos fokusavimo padėties, kai fotografuojant prijungiamas ne tas objektyvas , kuris buvo naudotas fokusavimo padėčiai išsaugoti.