Одаберите улогу коју игра картица у секундарном слоту када су две меморијске картице уметнуте у камеру.

Опција

Опис

P

[ Оверфлов ]

Картица у секундарном слоту се користи само када је картица у примарном слоту пуна.

Q

[ резервна копија ]

Свака слика се снима два пута, једном на картицу у примарном слоту и поново на картицу у секундарном слоту.

R

[ РАВ примарни - ЈПЕГ секундарни ]

  • НЕФ (РАВ) копије фотографија снимљених при подешавањима НЕФ (РАВ) + ЈПЕГ снимају се само на картицу у примарном слоту, ЈПЕГ се копира само на картицу у секундарном слоту.

  • Слике снимљене са другим поставкама квалитета слике снимају се два пута на истој поставци, једном на картицу у примарном слоту и поново на картицу у секундарном слоту.

[ РАВ примарни - ЈПЕГ секундарни ]

Ако је [ Укључено ] изабрано за [ Вишеструка експозиција ] > [ Сачувај појединачне слике (НЕФ) ] у менију снимања фотографија, или ако је [ Укључено ] изабрано за [ ХДР (високи динамички опсег) ] > [ Сачувај појединачне слике (НЕФ) ] у менију снимања фотографија, необрађене копије појединачних НЕФ (РАВ) фотографија које чине сваку вишеструку експозицију или ХДР слику биће снимљене на обе меморијске картице заједно са ЈПЕГ композитом, без обзира на изабрану опцију за квалитет слике.

[ Резервна копија ] и [ РАВ примарни - ЈПЕГ секундарни ]

Отпуштање затварача је онемогућено када је било која картица пуна.

Гледање фотографија у двоструком формату
  • Користите [ Дуал-формат рецординг ПБ слот ] ставку у менију репродукције да бисте изабрали слот из којег ће се репродуковати фотографије двоструког формата.

  • Када гледате фотографије двоструког формата, можете погледати другу копију користећи [ Скочи на копирање на другу картицу ] у i менију.

Брисање копија

Када бришете слике снимљене помоћу [ Бацкуп ] или [ РАВ примарни - ЈПЕГ секундарни ], имате избор да избришете или обе копије или само копију на картици у тренутном слоту.

  • Притиском на O када је слика креирана коришћењем било које од ових опција изабрана током репродукције, приказује се порука потврде.

  • Да бисте избрисали само копију на картици у тренутном слоту, означите [ Изабрана слика ] и поново притисните O Копија на преосталој картици се не брише.

  • Да избришете обе копије, означите [ Исте слике на w и x ] и притисните O .