Преносимите зарядни устройства могат да се използват за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата. Следващата таблица изброява преносимите зарядни устройства, които са тествани и одобрени за употреба, заедно с приблизителния брой снимки, които могат да бъдат направени с, и приблизителния брой пъти, когато батерията на фотоапарата може да бъде заредена с всяко устройство.

Производител

Номер на модела

Брой изстрели 1

Брой зареждания 2

Анкер

PowerCore+ 26800 PD 45W

2120

3

  1. Стандарт на Асоциацията на продуктите за камери и изображения (CIPA). [ Само визьор ] избран за режим на монитор. Измерено при 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) с обектив NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S при следните тестови условия: една снимка, направена при настройки по подразбиране веднъж на всеки 30 s. „Броят на снимките“ е броят на снимките, които могат да бъдат направени с помощта на напълно заредено преносимо зарядно устройство за захранване на фотоапарат с напълно заредена батерия (EN-EL15c).

  2. Броят пъти, когато батерията на фотоапарата (EN-EL15c) може да бъде напълно заредена с помощта на преносимо зарядно устройство при пълно зареждане.

  • Единствените батерии, които могат да се зареждат от преносими зарядни устройства, са EN-EL15c и EN-EL15b.

  • Вижте документацията, предоставена с преносимото зарядно устройство за информация относно употребата.

  • Използвайте USB кабел с два Type-C конектора, доставени с преносимото зарядно устройство, когато използвате устройството за захранване на камерата или зареждане на батерията на камерата.

  • Актуална информация за преносимите зарядни устройства е достъпна на уебсайта на производителите. Наличността може да варира в зависимост от държавата или региона.