Valokuvausvalikon vaihtoehdot on tallennettu yhteen neljästä pankista (pankit "A" - "D"). Yhden pankin asetusten muutoksilla ei ole vaikutusta muihin. Huomaa kuitenkin, että muutokset [ Laajennetut valokuvavalikkopankit ], [ Valkotasapaino ] -esiasetukset, [ Monivalotus ], [ Intervalliajastinkuvaus ], [ Timelapse movie ] ja [ Focus shift shooting ] koskevat kaikkia asetuksia.

Jos haluat tallentaa tietyn usein käytettyjen asetusten yhdistelmän, valitse yksi neljästä ryhmästä käyttämällä [ Photo shooting menu bank ] ja säädä asetuksia haluamallasi tavalla.

Valokuvausvalikkopankki

Tietojen ja ohjauspaneelin ylänäytöt näyttävät nykyisen valokuvausvalikkopankin kirjaimella k , jota seuraa pankin nimi ("A", "B", "C" tai "D").

Kuvausvalikkopankkien uudelleennimeäminen

Pankin nimeen ("A", "B", "C" tai "D") voidaan lisätä kuvaava kuvateksti korostamalla pankki ja painamalla 2 . Tekstitykset voivat olla enintään 20 merkkiä pitkiä.

Oletusasetusten palauttaminen

Voit palauttaa valitun valokuvausvalikkopankin oletusasetukset. Korosta pankki ja paina O ( Q ); vahvistusikkuna tulee näkyviin. Korosta [ Kyllä ] ja paina J palauttaaksesi oletusasetukset valitulle pankille.

  • Valokuvausvalikon nollaus ei ole käytettävissä, kun monivalotus on käynnissä.