Lisää tekijänoikeustietoja uusiin valokuviin niitä otettaessa. Tekijänoikeustietoja voi tarkastella NX Studion [ Info ] -välilehdellä.

Kirjoita enintään 36 merkkiä pitkä valokuvaajan nimi ja enintään 54 merkkiä pitkä tekijänoikeuksien haltijan nimi. Korosta [ Artist ] tai [ Copyright ] ja paina 2 näyttääksesi tekstinsyöttöikkunan. Lisätietoja tekstin syöttämisestä on kohdassa "Tekstin syöttö" ( Tekstinsyöttö ).

Liitä tekijänoikeustiedot

Voit liittää tekijänoikeustiedot seuraaviin valokuviin korostamalla [ Attach copyright information ], painamalla 2 ja vahvistamalla, että valintamerkki ( M ) näkyy viereisessä valintaruudussa. Paina J tallentaaksesi muutokset ja poistuaksesi; tekijänoikeustiedot liitetään kaikkiin seuraaviin valokuviin.

Tekijänoikeustiedot
  • Estä taiteilijoiden tai tekijänoikeuksien haltijoiden nimien luvaton käyttö poistamalla [ Attach copyright information ] käytöstä ennen kameran lainaamista tai siirtämistä toiselle henkilölle. Sinun on myös varmistettava, että esittäjä- ja tekijänoikeuskentät ovat tyhjiä.

  • Nikon ei ota vastuuta vahingoista tai kiistoista, jotka johtuvat [ Copyright information ] -vaihtoehdon käytöstä.

Tekijänoikeustietojen katselu
  • Tekijänoikeustietoja voi tarkastella kameran valokuvatietonäytön [ Copyright info ] -sivulla.

  • Näytä [ Tekijänoikeustiedot ] -sivu valitsemalla ( M ) sekä [ Shooting data ] että [ Copyright info ] kohdassa [ Playback display options ] toistovalikosta.