Google Oversetter
DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.
Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.
Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.
Om Nikon Imaging Cloud
- Når du er tilkoblet, kan du bruke Nikon Imaging Cloud med kamera ditt via internett, selv når det ikke er noen smartenheter eller datamaskiner i nærheten.
- Se den elektroniske hjelpen for Nikon Imaging Cloud for detaljerte instruksjoner.
Forholdsregler: Utlån og avhending av kameraer koblet til Nikon Imaging Cloud
- Før du låner ut kamera til en annen person, bør du slå av automatisk tilkobling til kamera på startskjermen til Nikon Imaging Cloud eller initialisere kamera ved hjelp av [ Nullstill alle innstillinger ] i kamera oppsettmeny.
- Hvis du kaster kamera eller overfører eierskapet til en annen person, bør du slette kamera på startskjermen til Nikon Imaging Cloud og initialisere kamera ved hjelp av [ Nullstill alle innstillinger ] i kamera oppsettmeny.
